El grup de ‘heavy’ de l’advocat de Junqueras i Romeva actua a Barcelona

Vientos de Poder, la banda de ‘trash metal’ d’Andreu Van den Eynde, actuarà aquest dissabte a l’espai musical ‘La Bàscula’

Andreu Van den Eynde, l'advocat de Junqueras i Romeva que té un grup de 'metal'
Andreu Van den Eynde, l'advocat de Junqueras i Romeva que té un grup de 'metal' | Europa Press

Aquest pròxim dissabte 27 d’octubre es podrà gaudir de la Nit de Metal a ‘La Bàscula’ de Barcelona on actuaran diferents grups de ‘trash metal’ entre els quals Nuckin’Futs, Vientos de poder i Hidden que s’inspiren en l’estil dels anys 80. La banda Vientos de poder debutarà aquest dissabte a Barcelona i destaca perquè un dels seus componentsés Andreu Van den Eynde, l’advocat d’Oriol Junqueras i Raül Romeva, els polítics catalans que fa gairebé un any que estan empresonats a Lledoners.

Andreu Van den Eynde és l’advocat penalista que s’encarrega dels casos de Raül Romeva i d’Oriol Junqueras, que es va llicenciar en Dret a la UPF i està especialitzat en defensa i assessorament penal, però té una altra gran devoció i és la música. Concretament la música ‘heavy’ i per això és el guitarrista d’un grup de ‘trash metal’ que està format per quatre persones en total.

El grup de ‘trash metal’ de Van den Eynde

Aquest dissabte la seva banda de ‘trash metal’ debutarà a la sala gran de ‘La Bàscula’, amb una capacitat per 300 persones, de la Zona Franca de Barcelona. El quartet resideix a la Ciutat Comtal tot i que dos dels seus integrants són argentins, combinen per una part les seves pròpies versions de temes d’Hermética i V8, dos dels grups més venerats del ‘metal’ d’Argentina, i per l’altra temes propis.

L’advocat d’Oriol Junqueras i Raül Romeva, els quals han demanat al Constitucional que revisi la seva suspensió, estarà en concert a partir de les 19.30 hores i el seu grup Vientos de Poder estarà acompanyat per Hiddeni Nuckin' Futs, tots dos grups també de Barcelona. Però la passió per la música de Andreu Van den Eynde ja era coneguda perquè a través del seu comte de Twitter comparteix habitualment moltes notícies sobre les seves referències musicals en l’àmbit del heavy, com per exemple els artistes Beck, Guillamino o Berri Txarrak.


Comentaris

envia el comentari