Façana d'un establiment Mercadona

Les hamburgueses sanes i originals de Mercadona que la canalla devorarà

Mercadona té la solució perquè els nens mengin peix gairebé sense adonar-se'n

 Mercadona constantment treu nous productes amb l'objectiu de satisfer els consumidors. I és que, si d'alguna cosa no es poden queixar els 'caps', com la cadena valenciana es refereix als seus clients, és que la compra sigui monòtona.

Tant és en quina època de l'any ens passegem pels passadissos del supermercat, sempre hi haurà alguna sorpresa amb el cartell de «Novetat».

En aquest sentit, Mercadona és conscient de la importància d'incloure peix a la dieta. Cosa que no sempre és fàcil, sobretot quan tenim nens a casa. Els especialistes recomanen consumir peix entre tres i quatre vegades a la setmana, i això obliga moltes famílies a 'camuflar-lo' d'alguna manera.

Unes hamburgueses molt originals que seran la delícia de la canalla

És per això que la cadena valenciana ha volgut donar un cop de mà a aquests pares que no aconsegueixen que els seus fills mengin peix. Així doncs, ha tret unes hamburgueses de gambot i lluç que agradaran fins i tot als comensals més exigents. El producte és de la marca Hacendado i està elaborat a l'empresa aragonesa Caladero, amb seu a Saragossa.

La composició d'aquestes hamburgueses tan especials no podria ser més simple. Tenen un 57% de lluç i un 17% de gambot, amb la qual cosa gran part està feta de peix. I el millor de tot és el preu, ja que es venen en safata de dues unitats per només 2,95 euros.

Hamburgueses de peix de Mercadona
Aquestes hamburgueses són una bona opció perquè els nens mengin peix | Mercadona

 

Aposta per les hamburgueses de peix

Si no us acaba de convèncer aquesta combinació, Mercadona també us ofereix una altra opció amb base de peix: les hamburgueses de salmó i lluç, també d'Hacendado.

En aquest cas, parlem d'un percentatge del 50% de salmó i del 38% de lluç. Una molt bona opció per a consumir peix que de ben segur agradarà a tothom.

El producte de Mercadona que combina amb gairebé qualsevol àpat

Mercadona sempre vol sorprendre els clients, per això ha incorporat al catàleg productes que no et deixaran indiferent. Un bon exemple, que s'ha colat a més d'una cuina amb èxit, és la tahina. Es tracta d'una pasta originària de l'Orient Mitjà i que combina a la perfecció amb una gran varietat d'aliments

Aquesta tahina, de la marca Hacendado, està elaborat al 100% amb llavors de sèsam, cosa que aporta un toc únic als plats. És ideal, per exemple, per a untar-lo sobre unes torrades o com a acompanyament de fruites i amanides. I, amb un bon pa de pita, és absolutament deliciós.

Tahina de Mercadona
Aquesta tahina està elaborada al 100% amb llavors de sèsam | Mercadona

 

Cal dir que la tahina és un dels ingredients principals d'alguns plats molt típics de l'Orient Mitjà. És el cas del conegudíssim hummus o del babaganuix o mutàbal. Aquest últim és una pasta de puré d'albergínies típica de les cuines àrab i mediterrània que definitivament hauries de tastar.

La tahina, bona per al cor i per al trànsit intestinal

Pel que fa a les característiques nutricionals de la tahina, els experts el consideren immillorable. Es tracta d'un producte molt bo per al cor, gràcies als greixos insaturats i als àcids grassos essencials, com l'àcid oleic.

A més, aporta moltíssims beneficis. Per exemple, va bé per al trànsit intestinal, ja que té un alt contingut de fibra. Sense cap mena dubte, la tahina és un producte molt consolidat a Mercadona. I és que se'n venen 3.250 pots al dia. Val 2,80 euros i es fabrica a Espanya, concretament a la localitat murciana de Librilla.