H&M ha llençat una col·lecció ampliant les talles dels seus dissenys

Es podran trobar peces en una molt àmplia varietat de talles, que abasten des de la 32 fins a la 44P, que equival a una 54-56

Una de les botigues d'H&M | Cedida

Cada vegada més, les firmes de moda estan més conscienciades amb oferir els seus dissenys a tot tipus de persones sense importar la talla que vesteixin. Dues de les grans firmes 'low-cost' com són Mango i H&M ofereixen peces amb una gran varietat de talles. Per exemple, Mango va crear la seva pròpia submarca Violeta by Pispe, i en H&M ja es troba des de fa temps una secció de talles grans. No obstant això, els dissenys no són exactament els mateixos i una determinada peça pot ser que no es trobi en una talla més petita o gran. És per aquest motiu, que H&M ha decidit llençar una col·lecció anomenada 'Múltiples talles', amb la qual soluciona aquest problema.

En aquesta nova col·lecció de la firma 'low-cost' es podran trobar els mateixos texans, camises o jaquetes, entre altres, en una molt àmplia varietat de talles, que abasten des de la 32 fins a la 44P, que equival a una 54-56, segons informa 'Elle'. Tot i que no hi ha una gran varietat de peces, és un gran avanç, ja que no serà necessari anar a una altra botiga o a una secció diferent per a trobar la peça que millor escau i, a més els preus segueixen sent molt accessibles, ja que es poden trobar dissenys d'entre els 10 euros fins als 40 euros.
 

Alguns dels models que es poden trobar a la col·lecció 'Múltiples talles' | H&M

 


Comentaris

envia el comentari