Inditex obre el seu primer 'outlet' a Madrid

Divendres es va inaugurar Sambil Outlet, el centre comercial 'outlet' més gran d'Espanya, situat a Leganés, Madrid. Entre les marques presents en la seva gran oferta de moda, oci i restauració, destaca Tempe For & From.

  

  

Què és Tempe For & From? En el nom del nou establiment s'uneixen dues marques que pertanyen al gegant tèxtil gallec. Tempe és la branca del grup Inditex que s'encarrega del disseny, la comercialització i la distribució del calçat i els complements de les vuit marques del grup. For & From, per la seva banda, és la gran aposta d'Inditex per a la inclusió laboral de persones amb discapacitat. Amb dotze establiments actualment a Espanya, de diferents firmes de la cadena, el Tempe For & From de Sambil Outlet serà el de major grandària gestionada per treballadors amb diferents tipus de discapacitats. La firma ha facturat més de cinc milions d'euros des de la seva creació el 2002, amb un benefici de 475.000 euros. L'aposta outlet d'Inditex Inditex no ha estat mai dins dels mercats dels 'outlets'. Els experts diuen que amb el seu sistema de producció, amb prou feines produeixen estoc ni excedents, no és un model que afavoreixi, fins ara, la presència d''outlets' en les diferents marques d'Inditex, a excepció de Tempe, que ja compta amb establiments a Culleredo (la Corunya), Allariz (Ourense) i a Elx, i d'alguns establiments aïllats de marques com Massimo Dutti o Uterqüe. Als centres Tempe pot trobar-se el calçat i els complements d'Inditex amb un descompte sobre el PVP original de fins al 70%. Sambil, l''outlet' més gran d'Espanya

  

Sambil Outlet es convertirà en un gran 'outlet' de 42.000 metres quadrats, combinat amb una àmplia oferta d'oci i restauració. Altres grans de la moda a Espanya, com El Corte Inglés, Mànec o Cortefiel, estaran també presents al centre.

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres per correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o a través del telèfon 977 311 522.


Comentaris

envia el comentari