La infanta Sofia, hereva de l’elegància de Letícia

El jersei que llueix la infanta Sofia per assistir al Ballet de l’Òpera Nacional de París és el mateix que el de la seva mare

La infanta Sofia amb la seva mare, la reina Letícia | Europa Press

Una de les característiques que destaquen de la reina Letícia és la seva elegància a l’hora de vestir, qualitat que han heretat les seves dues filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia. Segons informa ‘La Coctelera’, els 'looks' de Letícia i les seves filles ocupaven aquesta setmana les portades de les revistes de moda, després d’acudir al Teatre Reial per veure el Ballet de l’Òpera Nacional de París en el seu 350è aniversari.

Aquest cop, Sofia acapara les mirades

Tot i que les tres acostumen a ser el centre de totes les mirades, tant per la seva bellesa com pels estils escollits en cada acte, aquest cop el ‘look’ que va lluir Sofia per assistir a l’Òpera va acaparar tota l’atenció.

Ambas luciendo el mismo suéter, Sofía el pasado sábado y Letizia hace tres años
Sofia va lluir dissabte passat el mateix jersei que va portar Letícia ara fa tres anys | El Español

 

Si bé la infanta no heretarà la corona d’Espanya, tot sembla apuntar que heretarà l’estil i l’elegància de la seva mare. En aquesta ocasió, la petita de la Família Reial va lluir un jersei igual que el que va lluir Letícia fa tres anys, en 2016, per acudir a un espectacle dels humoristes argentins Les Luthiers en el Wizink Center de Madrid. El jersei que va aclaparar tots els objectius és un senzill suèter de màniga llarga, de línies horitzontals de color blanc i negre i amb un escot d’estil barca.

  • Notícia relacionada: La semblança entre la reina Letícia i la dona de Julio Iglesias

La passió per la moda de Letícia

La reina, no obstant això, també va rebre elogis sobre el seu ‘look’ per part dels presents. Letícia va acudir a l’obra amb un pantaló negre amb tires en els turmells, accessori que li proporcionava un toc informal. La princesa Elionor, tot i acostumar a lluir estils alegres i colorits, va sorprendre amb un conjunt sobri i allunyat de l’estil infantil que solia lluir en els actes institucionals. Per primera vegada, l’hereva al tro va lluir un ‘blazer’, evidenciant que la filla major dels reis ja és adolescent i que decideix sobre la seva roba.

En els últims mesos, els mitjans de comunicació afirmaven que les filles dels reis no vestien d’acord amb la seva edat. Sembla que la reina ha pres nota i ha seguit els passos d’altres ‘royals’ europees com Adriana i Alejandra d’Orange-Nassau, filles dels reis Guillermo i Máxima d’Holanda, per exemple, que s’atreveixen a vestir amb peces típiques de la joventut.


Comentaris

envia el comentari