Les 'influencers' llueixen una camisa de Mango que està arrasant

El pantaló a joc també s'està començant a esgotar a la web

  

Moltes 'influencers' i amants de la moda s'han enamorat d'una camisa que ja s'ha convertit en la peça de roba més desitjada i exitosa del moment. De fet, apareix en desenes d'imatges publicades per aquestes 'it girls' que no s'han pogut resistir a comprar-la. El disseny és de Mango i, en poques hores, s'ha fet viral.

La camisa està resultant tot un èxit i moltes noies volen lluir aquesta peça de roba que ha aclaparat tot el protagonisme. És de color vermell, té unes marcades costures a contrast i un gran llaç al coll.

S'ha convertit en el desig de totes i les botigues s'estan quedant sense existències. De fet, inclús el pantaló a conjunt ha cridat l'atenció de tothom. Es tracta d'un pantaló ample que també és del mateix to vermellós que la camisa.

Conjunto de camisa y pantalón costuras contraste de Mango, por 39,99 euros cada prenda
Conjunt de camisa i pantaló amb contrast de costures de Mango, per 39,99 euros cada peça | Imatge de: Mango.

Encara queden existències

La camisa es pot combinar de diverses maneres. Entre les combinacions més populars i habituals trobem noies que utilitzen el blanc i el negre. No obstant això, també hi ha les qui prefereixen anar d'un mateix color i compren el pantaló a joc d'aquesta marca espanyola per anar ideals i ben conjuntades.

D'altra banda, també es pot combinar amb qualsevol peça, obrint l'oportunitat a crear diferents estils, així com fan les #Mangogirls. Aquesta etiqueta és utilitzada per donar més visibilitat a aquest conjunt de la marca espanyola, així com a altres peces que es converteixen en les més desitjades.

La camisa encara està disponible a la pàgina web de Mango en diverses talles i per un preu de 39,99 €. No obstant això, podria esgotar-se aviat, tenint en compte el gran èxit que ha tingut. Així com està passat amb el pantaló a joc que completa el conjunt i que es pot trobar per 39,99 €, però algunes de les talles ja estan esgotades.
 

 

Una publicació compartida per JULIET (@juliet) el Gen


Comentaris

envia el comentari