El jersei preferit de les 'it girls' d'Instagram s'esgota a les botigues d'H&M

És molt popular a les xarxes socials, i té un preu de 69,99 euros
 

Una publicación compartida de Vanessa Rosa (@peggyheart) el

 

La coneguda marca H&M ho ha tornat a fer! Ha aconseguit que un altre dels seus dissenys acabin esgotant-se a tot el món, sent, a més, un dels més fotografiats aquest hivern a les xarxes socials. I no val la pena sorprendre's, perquè aquesta marca 'low-cost' aconsegueix causar veritable furor entre les conegudes com a 'it girls', sense que els seus dissenys siguin versions d'altres peces de luxe. 

 

En aquest cas, el responsable del gran nombre de vendes ha estat un jersei de color verd de la firma sueca. Es tracta d'un jersei realitzat en mohair de color verd amb floretes brodades en cel blau, que el converteixen en una peça original i molt, molt cridanera. A més, es tracta d'una peça que fàcilment podria entrar a la categoria d'exclusius de la marca 'low-cost', ja que té un preu una mica superior. En concret, es pot adquirir per uns 69,99 euros. 

 

Ara bé, com hem dit, en aquests moments a la pàgina web espanyola d'H&M aquest jersei de flors està completament esgotat, tot i oferir una àmplia gamma de talles, que van des de la 32 fins a la 44 - segons les mesures de la firma. I és que han estat moltes les clientes, entre les quals veritables experts en moda, que han volgut fer-se amb aquesta peça. 

 

El jersei més popular de les 'influencers' a Instagram

 

 

Una publicación compartida de Paula Ordovás (@mypeeptoes) el

 

Un bon exemple és la coneguda bloguera Paula Ordovás, amb molts seguidors a Espanya i a altres parts del món per ser la creadora del blog de moda i tendències 'My Peep Toes'. I és que Ordovás també ha acabat enamorant-se d'aquest jersei d'H&M, i ha demostrat que pot combinar molt bé amb molts estilismes, com els que ha proposat recentment al seu perfil d'Instagram. 

Una faldilla de tir alt i unes botes han estat suficients per donar el màxim protagonisme al jersei verd. Però ella no ha estat l'única, i és que moltes altres 'influencers' també han lluït aquesta peça a les seves xarxes socials, conventint-la en l'únic jersei de color verd de l'hivern, Sigui amb 'looks' més originals i sofisticats, o amb peces més casuals o informals, amb uns clàssics texans i una jaqueta texana o 'bomber' 

 

 

Va passar el mateix amb un abric 'borreguito' 

Les xarxes socials també han apostat per un dels abrics més calents i confortables que hi ha actualment. Es tracta d'un abric 'borreguito' de color beix, que s'ha convertit també en una de les peces del moment i és, evidentment, d'H&M. A la pàgina web de la marca sueca es ven per uns 69,95 euros, tot i que de la mateixa forma que amb el popular jersei verd, s'ha esgotat completament a la pàgina web de la firma. 

 

 Comentaris

envia el comentari