El jersei de la princesa Leonor, esgotat en minuts

La peça que llueix en la felicitació nadalenca de la Casa Reial ha causat furor

Felicitació nadalenca de la Casa Reial | Informalia

La petita Princesa ja és tota una influencer i les peces que porta se solen esgotar en pocs dies o fins i tot minuts. Aquest és el cas del jersei gris amb detalls blancs i uns rens de color groc que va lluir a la foto de la felicitació nadalenca de la Casa Reial d'aquest any. Si ets una de les persones que s'ha enamorat de la peça oblida't, perquè està més que esgotada.

El jersei és de la marca Nanos i costa exactament 79,90 euros a la web de la tenda, però ja apareix com sold out en totes les talles menys en la setze, encara que l'enviament podria trigar a arribar mínim deu dies. El model està fet en llana de vuits, amb coll caixa i diferents motius nadalencs com els rens de groc fluor.

A la dreta, una nena surt amb el jersei de la marca Nanos que utilitza la princesa Leonor| Nanos

 

Leonor també porta una faldilla de la mateixa marca, que realment no s'aprecia a la foto, i és de micropana i en un to groc amb una boleta grisa que té el mateix valor que el jersei, 79,90 euros. Ara només podràs trobar la peça en les talles quatre i catorze a la web. La infanta Sofia, per la seva banda, porta una faldilla de la mateixa marca de color negre, blanc i gris, que costa el mateix que la de la seva germana.

Faldilla de la marca Nanos que porta la infanta Sofia en la felicitació nadalenca de la Casa Reial | Nanos

 


Comentaris

envia el comentari