IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La conversa més surrealista entre un comprador i una venedora de Wallapop

Molts ja coneixereu Wallapop, l'aplicació que permet comprar i vendre articles de segona mà, el que jo no m'hagués imaginat mai era tenir una conversa com la que vaig tenir divendres passat

Ja fa temps que una nova aplicació va entrar en la meva vida, us parlo del Wallapop, l'aplicació de mòbil que permet comprar i vendre articles de segona mà i que a alguns els ha creat molta addicció.

  

  

La primera vegada que vaig sentir a parlar de Wallapop va ser a través de la meva amiga valenciana, ella n'estava encantada i tot eren meravelles. Al final vaig sentir la curiositat de veure si amb aquella aplicació podria treure algun tipus de benefici i, de pas, perdre de vista algunes coses que ja no utilitzava. Donar-se d'alta és molt senzill, només fa falta tenir un telèfon intel·ligent i connexió a Internet. En pocs passos es pot formar part de la comunitat Wallapop. A partir d'aquí es pot donar un cop d'ull per cerca general o per categories del producte que interessi. Es pot filtrar la cerca per distància, preu i, a més, ordenar per proximitat, últims elements publicats o donant preferència al preu. Si us he de dir la veritat, interès a fer compres no en tenia, però sí a vendre, així que vaig començar a posar articles. Amb uns mesos he arribat a vendre ja uns deu productes i la gent que ha contactat amb mi ha estat sempre molt correcta i amable, tot i que sé que altres persones no poden dir el mateix i que, fins i tot, els han arribat a robar. Doncs bé, divendres passat em va sonar el mòbil i era un missatge de Wallapop, hi havia un noi interessat a comprar-me unes botes negres de taló. La veritat és que no sé com explicar-ho, quasi que prefereixo que llegiu vosaltres mateixos la conversa. Jo en aquell moment no sabia si la grip que arrossego m'estava afectant el cap o eren imaginacions meves, però no; la meva cara era tot un poema —era a l'autobús— i només podia mirar la gent del meu voltant per veure si m'estaven fent una broma. Finalment, vaig fer el cor fort i vaig pensar: «Mira, Clàudia. Tracta el tema amb normalitat, com si fos una cosa que et demanen cada dia i a veure fins on et porta la cosa». Jutgeu vosaltres mateixos, va ser una conversa curta però intensa.
Conversa amb un client que volia comprar unes botes «amb olor». | Catalunyamoda

 

Xafardejant per la xarxa veig que no sóc l'única que s'ha trobat amb situacions similars. Tot i haver trobat converses, he preferit fer-vos una selecció d'alguns exemples del que la gent arriba a vendre per Wallapop. No us espanteu, que la gent també ven coses més «normals»... o no.

Coses que podeu trobar per Wallapop. | Cedida

 

Coses que podeu trobar per Wallapop. | Cedida

 

Coses que podeu trobar per Wallapop. | Cedida

 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.


Comentaris

envia el comentari