La recollida de dades i la moda s'uneixen amb Coded Couture

Sens dubte pot ser una proposta força atractiva per a les dones que estan cansades de combinar les seves peces o si algú més porta el mateix vestit

Moltes vegades el nostre telèfon mòbil sembla que ens llegeixi la ment i que sàpiga més de la nostra vida que nosaltres mateixos. En general, això no agrada gaire perquè no és la primera vegada que una aplicació mòbil recopila dades sense el permís de l'usuari. No obstant això, el monitoratge també es pot utilitzar per a altres coses molt diferents com és el cas de Coded Couture, una iniciativa creada per la model i bloguera sueca cofundadora de la marca Ivyrevel, Kenza Zouiten, part del grup H&M i Google. Es tracta d'una aplicació que emmagatzema totes les dades sobre activitats i hàbits de l'usuari per, després, dissenyar un vestit personalitzat d'acord amb aquesta informació. De moment l'aplicació és només de roba de dona. Que Google col·labori en aquest projecte, ens dona una idea de com pot ser de detallada la informació que es reculli sobre nosaltres. 

  

  

De moment l'aplicació mòbil d'Ivyrevel encara està en fase de proves, però ja és possible registrar-se per provar-la abans que ningú. A la seva pàgina web ja hi ha algunes imatges de com serà i fins i tot un vídeo amb el seu funcionament. Utilitzar aquesta aplicació és molt senzill: s'ha de crear un perfil, triar l'estil de roba que voleu (negocis, festa, esport, etc.) i deixar que l'aplicació recopili informació. El procés dura una setmana completa i, un cop passat aquest temps, us oferirà una peça de roba creada a partir de la informació recopilada i única per a cada usuari. Finalment només queda comprar la peça, per un valor d'uns 100 dòlars. Això sí, l'aplicació mòbil permetrà editar el resultat final per ajustar-lo al gust de cada usuari. En definitiva, aquesta iniciativa artística és una fusió explosiva. 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.


Comentaris

envia el comentari