YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La solució més fàcil i eficaç per eliminar les estries: el 'cloaking'

Les estries són petites cicatrius que deixa el cos després d'engreixar-se o aprimar-se de manera brusca i també apareixen per temes hormonals

Les estries no només les pateixen les dones sinó que també hi ha homes que en tenen, i no és cert que les persones primes no puguin tenir-ne, de la mateixa forma que també és fals que únicament siguin degudes a un estirament de la pell, ja que de vegades hi intervenen factors hormonals. I no només apareixen per la zona de l'estómac, encara que sigui la localització més freqüent, també apareixen en altres parts del cos. I perdre pes tampoc farà que us desfeu d'elles. Prenent el sol tampoc les farà desaparèixer, l'única cosa que aconseguireu és que es vegin més. L'eliminació de les estries és gairebé impossible, per molts tractaments i teràpies que us feu, mai les eliminareu per complet però si podeu reduir significativament l'aparença.

Però no us deprimiu, segons la web todoestetica.com, hi ha un tractament d'estètica anomenat cloaking, es basa en alguna cosa semblant al maquillatge permanent que s'utilitza per a celles i altres parts de la cara. El procés consisteix en una espècie de tatuatge i es realitza en dues fases, primer s'aplica un pigment neutre i després el del color de la pell de la persona. Pel que diuen, no té efectes secundaris i el procés no és dolorós i és per això que la demanda ha crescut molt.Els resultats són molt satisfactoris, tot i que no esborra les estries totalment, les fa gairebé imperceptibles.

Estries a la zona de la panxa. | paraloscuriosos.com

  

Si esteu interessats en aquest tipus de servei, en aquesta web tenen un llistat de centres de micropigmentació experts en el cloaking d'estries a Espanya. Això sí, el rei d'aquesta tècnica, segons trendencias.com, és Rodolpho Torres, un tatuador brasiler que ja compta amb més de 1,2 milions de seguidors en el seu compte d'Instagram.

Si passeu de fer tractaments, sempre podeu beure de vuit a deu gots d'aigua al dia i menjar una dieta saludable per ajudar a prevenir les estries que es produeixin. La hidratació adequada sempre és bona per a la pell, ja que millora la seva elasticitat. A més, una dieta nutritiva i rica en proteïnes, zinc i vitamina C facilita el rejoveniment de la pell i promou la producció de col·lagen que manté la pell ferma. No obstant això, aquestes mesures no asseguren la completa immunitat de les estries, especialment si esteu predisposats genèticament per desenvolupar aquest problema. No us desanimeu... jo sempre dic que les estries són com la loteria però a la inversa, quasi sempre toca! Val més que us ho prengueu amb humor.

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.


Comentaris

envia el comentari