La tècnica d'un perruquer per tallar les puntes obertes sense tocar el llarg

Moltes persones amb el cabell llarg tenim pànic a tallar-nos el cabell, amb aquesta tècnica el nostre problema s'ha acabat.

Sempre hem assumit que per sanejar les puntes del cabell era necessari tallar el cabell. No obstant això, el 'Hair Dusting' arriba com una alternativa per lluir cabellera sense que la llargada del cabell es vegi afectada. Segons el perruquer californià Sal Salcedo, responsable d'aquest revolucionari mètode, el 'Hair Dusting' és una tècnica en la qual no canvies la llargada del cabell, però et desfàs de les puntes obertes.  

  

Per a l'estilista, la tècnica no és nova en absolut, encara que pocs perruquers la duen a terme perquè és un procés llarg i laboriós. Però, en vista dels resultats, està clar que val la pena.
 

Sexy Messy Hair #salsalhair #sexyhair #messyhair #effortlesshair

A post shared by SAL SALCEDO (@salsalhair) on

Segons ens comenta en Dani Bernad de La Botiga del Cabell, un professional del sector, aquesta tècnica va bé per no tocar el llarg del cabell. No obstant ens recomana la gamma de productes PRO FIBER de L'Oréal per tenir cura del nostre cabell. El top vendes és el Restore, un xampú reparador de llarga durada per a cabells amb la cutícula i el còrtex danyats. Es tracta d'un tractament reparador intensiu que podeu fer a casa. El cabell es desembolica amb facilitat i la fibra capil·lar es restaura, llueix suau i increïblement brillant. 

Gamma de productes PRO FIBER de L'Oréal | Cedida

 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.


Comentaris

envia el comentari