L'abric de borreguet d'H&M que tothom vesteix i ja s'ha esgotat a Espanya

Instagram està ple de fotografies d''influencers' amb aquest abric de la sèrie 'low-cost' que es pot combinar amb gairebé tot

 

Una publicación compartida de Daria (@dasha.chilli) el

Les 'influencers' de tot el món han caigut rendides a un dels últims dissenys d'una famosa firma de moda 'low-cost', la sueca H & M. Enmig de tot el caos de brillantors, velluts i lluentons, les xarxes socials estan apostant per una peça completament oposada, possiblement un dels abrics més calents i confortables del mercat.

  

  

Es tracta d'un abric llarg de borreguet de color beix que s'ha convertit en el més vestit del moment i amb el qual es pot completar qualsevol estilisme. Prova d'això són les innombrables fotografies dels 'looks' de les 'influencers' a Instagram, un gran ventall d'inspiració per a poder vestir aquest abric o molt similars.

Així el vesteixen

Aquest abric de borreguet és extremadament llarg. Tant és així que a la majoria de dones que el llueixen els arriba mitja i gairebé als turmells. Però si hi ha alguna cosa que destaqui en tots els estilismes és la combinació de peces i colors.

Aquest abric beix -igual que molts altres del mateix color i estil- es vesteix amb pantalons texans i 'pitillos' negres, encara que hi ha qui també aposta pels pantalons de quadres i tipus xandall, i fins i tot faldilles -això sí, també negra.Però la peça que vesteixen si o si totes les 'influencers' amb aquest abric d'H&M és la samarreta bàsica. Sigui de màniga curta o llarga, de color negre o blanc i amb estampats a ratlles o brodats. I per descomptat, els botins de taló mitjà no poden faltar per completar aquest 'look'.
 

L'abric estrella esgotat

Moltes són les que s'han afanyat a comprar aquest disseny de borreguet color beix, ja que la majoria de fotografies amb aquest abric s'han publicat fa tot just uns dies. A la pàgina web d' H&M es venia per 69,95 euros, i parlem en passat perquè actualment ja no està disponible a la botiga en línia espanyola. Possiblement es va esgotar al cap de poc d'estar a la venda.

 

Una publicación compartida de Sarah Feldbusch (@sarahfldb) el


Comentaris

envia el comentari