Lego obrirà dues noves botigues a Barcelona abans de Nadal

Els establiments estaran ubicats La Maquinista i a Diagonal Mar

Brickània. III Festival de Lego de Montblanc
Brickània. III Festival de Lego de Montblanc | CatalunyaDiari.cat

Lego aterra a Catalunya i ho fa amb dues noves botigues. La cadena danesa obrirà així els seus dos primers establiments a Barcelona, l'un a La Maquinista i l'altre a Diagonal Mar. La intenció és que abans de la campanya de Nadal ja s'hagin inaugurat i al canal de cerca d'Infojobs ja es pot trobar una proposta de feina.

Aquestes dues noves obertures formen part de l'intent d'expansió de la multinacional danesa per tot l'Estat. Amb multitud de tendes als Estats Units, Canadà, el Regne Unit, Itàlia o França, l'any passat va arribar a Espanya amb l'obertura de dues botigues a Madrid. Ara, segons informa el diari 'Expansión', l'objectiu és tenir dotze botigues l'any 2020. A més de Barcelona, Sevilla o Saragossa són les pròximes en tenir establiments de Lego.

Davant la possibilitat de tenir una botiga 'flagship' com hi ha a Londres o Milà, César Ridruejo, director general de Lego a Iberia, assegura que «ara mateix no hi ha plans concrets», tot i que no ho descarta.

Burger King obre a l'Aeroport del Prat el seu restaurant més gran de l'Estat

El passat mes de març, Burger King va guanyar les adjudicacions a McDonald's i es va quedar en exclusiva com l'única cadena d'hamburgueses de l'aeroport barceloní. En aquest nou projecte té previst obrir diverses botigues, entre les quals hi ha la més gran de l'Estat, amb 661 metres quadrats i una capacitat per a 223 persones.

El nou restaurant, que oferirà 85 nous llocs de feina, estarà ubicat a la zona comercial Sky Center de la Terminal 1. El local compta amb dues cuines i oferirà serveis amb dotze quioscos per fer la comanda i set punts de pagament per agilitzar el trànsit de passatgers.

«Estem molt contents de seguir creixent i consolidant amb aquesta obertura la nostra presència a l'aeroport una vegada més com l'única cadena d'hamburgueses. Les característiques i la mida d'aquest restaurant demostren l'estratègia de construir restaurants més còmodes i tecnològics per als nostres clients», ha apuntat Borja Hernández de Alba, Director General de Burger King Espanya i Portugal.


Comentaris

envia el comentari