Exterior d'una botiga de Leroy Merlin

Si el sol pica fort al teu balcó o terrassa, Leroy Merlin té una solució barata

Acomiada't de la presència molesta del sol amb aquest producte del Leroy Merlin

Ens agradi o no, l'estiu ja toca a la porta. I, encara que per a molts suposa l'època de les vacances, per a d'altres suposa un veritable suplici perquè s'ha d'enfrontar a la molesta presència del sol.

No obstant això, hi ha certs trucs per poder millorar les altes temperatures. Un d'ells, i el més comú durant aquests mesos, és la instal·lació d'un tendal a casa. Sense importar en quin lloc decideixis posar-ho, el cert és que sol ser força útil per no haver de passar-ho malament a l'aire lliure.

A Leroy Merlin trobaràs el millor tendal per acabar amb el sol

Quan es tracta d'escollir un tendal, és normal dubtar entre quin serà el millor de tots. Tot i això, Leroy Merlin ofereix la possibilitat d'aconseguir la coberta del moment. Parlem del tendal manual 'Wasabi', que sembla ser una de les millors apostes per als clients.

Consisteix en un 'kit' manual on s'inclou una lona de polièster, una estructura d'alumini i una barra de torsió d'acer. Així mateix, inclou dos suports a la paret i una manovella, la funció de la qual és facilitar-ne l'ús i la instal·lació.

Muntatge del tendal Wasabi del Leroy Merlin
Es tracta d'una opció perfecta per l'estiu | España Diario TIPS

De tota manera, des del Leroy Merlin assenyalen que per ancorar el tendal al sostre i la paret calen dos suports. Tanmateix, aquests suports no estan inclosos al 'pack' i han de ser comprats per separat.

Pel que fa al gramatge, aquest no supera els 280 g/m². I si et preocupa la mida, hauràs de saber que compta amb una amplada de 2,5 m i una longitud de 2 m. Segons on vulguis col·locar aquest tendal, hauràs de comprovar prèviament si la mida es correspon amb la necessària.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA totes les notícies del TEMPS de Catalunya al WhatsApp!

Més detalls sobre el tendal 'Wasabi' de Leroy Merlin

Els que vulguin aconseguir-lo, podran fer-ho a les botigues físiques de Leroy Melin. Per això, el més recomanable és entrar a la pàgina web del producte i optar per l'opció 'compra a la botiga'. Gràcies a aquesta, podràs conèixer si a la teva botiga més propera queda 'stock' disponible.

Actualment, el preu és de 119,00 euros, per la qual cosa suposa una gran inversió. Sobretot, perquè podràs fer-lo servir en qualsevol època de l'any, ja que la seva lona de polièster és resistent a l'aigua.

Exterior d'una botiga de Leroy Merlin
Podràs consultar si la teva botiga Leroy Merlin té 'stock' disponible | Europa Press

A més, en tenir un color entre el blanc i el beix, quedarà fenomenal a qualsevol lloc. I això és perquè mentre l'estructura és de color blanc, la lona és de color beix.