IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Les claus per portar joies damunt de la roba d'abrigar

Pot semblar difícil però es pot utilitzar joieria damunt la roba d'abric, només cal seguir aquestes claus

L'hivern ja s'ha obert pas i amb ell els abrics, bufandes, guants i capells. Fa uns dies una amiga em va preguntar: amb tanta roba, com he de portar joies? Sí, pot semblar difícil usar joieria amb aquest vestuari, però crear un look únic amb l'ajuda d'arracades, fermalls, collarets, polseres i anells, és una qüestió de saber uns quants trucs. La principal regla que regeix la joieria d'hivern és que sempre s'utilitza les peces més grans.

  

  

Els collarets i penjolls adquireixen més grandària. Les pedres s'utilitzen més grans i si són perles, decanteu-vos per les XL. També podeu utilitzar els collarets sobre un abric, una jaqueta o una capa. Experimenteu sense por. A més, els penjolls amb grans peces, pedres o perles són una aposta segura, ja que no entenen d'edat o color de pell, els queden bé a totes les dones!
Collar format per àgates facetades i jade amb penjoll central d'àgata verda. Disseny de Corall. | Disseny & Foto Somriu per www.corall.cat

 

Pel que fa als anells ens regirem per la mateixa regla: grans. A més, podeu col·locar-los damunt dels guants... ja sé el que em direu, que és un rollo això de posar-los damunt dels guants però és una alternativa per anar diferent. També podeu afegir una polsera damunt dels guants, però ha de tenir la grandària suficient perquè decori el canell sense passar desapercebuda i sigui de consistència rígida o semi rígida.

Polseres de Divina Locura | Divina Locura

 

  

Una peça que us acompanyarà gustosament adornant bufandes, jerseis, jaquetes i fins i tot capells, és el fermall. Sí, és allò que lluïen les nostres àvies damunt l'abric o jaqueta, la meva en tenia una col·lecció que guardo com un tresor. Doncs bé ara els fermalls han tornat amb aires renovats. En aquest cas la grandària pot variar depenent d'on ho col·loqueu i a més dona molt de joc.

    

L'única excepció a la grandària són les arracades, que poden ser grans o més petites, però en qualsevol cas, lluiran millor més curtes perquè no xoquin i s'enganxin amb la roba d'abrigar que porteu en el coll. Us ho dic per experiència que en sóc fan de les arracades XL i a l'hivern... pocs dies veuen la llum.
Arracades de la firma Sunfield | Sunfield

 

Si us hagués de recomanar una marca d'alta bisuteria amb peces amb un estil molt divertit i diferent seria Divina Locura, són les tipiques joies que pots dur amb un bàsic ja que vesteixen soles. 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.


Comentaris

envia el comentari