ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya marca el pitjor cap de setmana de la pandèmia: 93.822 nous contagis

Les millors marques independents d'ulleres de vista i de sol que podeu trobar al mercat

Si sou amants de la moda i us agraden les ulleres, aquí podreu descobrir algunes marques independents del sector de l'òptica que de ben segur no us deixaran indiferents.

Per mi dur ulleres sempre ha estat un suplici, potser per això fa més de 10 anys que vaig decidir acabar amb elles i operar-me de la vista. Vaig quedar tan tipa d'elles que no portava ni ulleres de sol, no obstant des d'aquest estiu sembla que amb les de sol ens hem fet més amigues. Potser el fet de mirar els aparadors i veure sempre el mateix, les mateixes marques, dissenys... fa que comprar unes ulleres no sigui per a mi gaire atractiu. De fet fa uns mesos vaig acompanyar a una amiga a comprar-ne unes de vista i vam sortir una mica esgarrifades, models rancis, relació qualitat-preu dubtosa, publicitat enganyosa de l'estil: compra unes ulleres i te'n regalem unes altres per només 3 €... un autèntic desastre.

Òptica Robusté. | Teresa Fernández

 

  

Total, que fa uns dies em van convidar a la inauguració d'una òptica reusenca, l'Òptica Robusté, on vaig descobrir tot un món nou de marques i dissenys fantàstics, de fet, crec que em vaig emprovar quasi totes les ulleres de sol que hi havia exposades. Em va semblar tan interessant que vaig voler quedar amb el seu propietari, el Jordi Robusté, òptic i empresari amb més de 10 anys d'experiència en el sector, perquè em parlés una mica del seu ofici, de les marques tan diferents que tenia, dels dissenys que a ell més li agradaven i com no, dels preus.

  

Jordi Robusté, propietàri de l'Òptica Robusté mostrant-nos diferents models d'ulleres. | Teresa Fernández

 

  

Doncs bé, després de parlar i emprovar-me un seguit d'ulleres, vaig seleccionar 5 marques que creia que eren interessants a tenir en compte a l'hora de comprar unes ulleres tant de vista com de sol, si us interessa, aneu anotant:

Ulleres Pinko. | Pinko.

 

Anne Et Valentin. Una marca parisenca, la més 'top' del sector independent. Les seves ulleres tenen unes formes noves que queden molt bé a la majoria de cares i el més important és que són aptes per a tot tipus de graduacions. El seu preu: entre 200 € i 300 € la muntura. 

Moscot. Amb més de 102 anys d'experiència en el sector, i establerts a Nova York, és una marca amb línies més clàssiques i atemporals que han enamorat a molts famosos com ara Johny Deep o Tim Burton. El seu preu: entre 200 € i 300 € la muntura. 

Selecció d'ulleres de sol | Teresa Fernández

 

Ici Berlin. Fabriquen muntures molt lleugeres, són planxes d'acer sense soldadures ni caragols i es dobleguen sense trencar-se. Són la comoditat personificada. El seu preu: entre 200 € i 350 € la muntura.

Alexander Mc Queen. Dissenyadors de roba i complements, són els creadors d'algunes de les sabates de Lady Gaga. Muntures també molt modernes i diferents. El seu preu: entre 80 € i 200 € la muntura.

Selecció d'ulleres de vista. | Teresa Fernández

 

Pinko del grup Italia Independent. Firma italiana molt innovadora, són capaços de fer uns dissenys molt atrevits i saben jugar amb els colors i la purpurina. El seu preu: entre 90 i 150 € la muntura.. 

Si voleu aparèixer en aquesta secció, podeu contactar amb nosaltres via correu electrònic a info@catalunyadiari.cat o mitjançant el telèfon 977 311 522.


Comentaris

envia el comentari