Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Exterior d'un supermercat de Lidl

Ideals per a l'hivern: les 4 peces de Lidl que arrasen (i valen menys de 15 euros)

La companyia alemanya ha rebaixat una gran quantitat de models per a home i dona
Exterior d'un supermercat de Lidl
Lidl té peces 'top' a molt bon preu | Lidl

Lidl té una secció de rebaixes que ens ha encantat. La cadena alemanya s'ha convertit en una de les opcions preferides per a gran part de la població gràcies als seus preus econòmics i la seva qualitat. Per això, no és estrany que, sovint, trobem cues de clients en algunes de les seves botigues físiques, quan hi ha algun producte en qüestió que interessa molt.

A part dels seus estris electrònics o els seus 'gadgets' en cuina, una secció que ens encanta molt és la de 'Moda' perquè Lidl ofereix peces molt 'top' a preus molt assequibles, de manera que cada vegada més consumidors i consumidores opten per comprar roba en aquesta cadena alemanya. Doncs bé, resulta que hem descobert que Lidl, a més, compta amb una secció a la seva pàgina web anomenada 'mid season sale', on podem trobar peces rebaixades per a dona, home, nen, nena i nadó.

Per a la nostra sorpresa, en entrar a aquest apartat ens hem adonat que moltes d'aquestes peces rebaixades són ideals per als mesos més freds de l'any. Per això, no hem dubtat a seleccionar les 4 que més ens han agradat, per mostrar-vos que és possible optar per roba còmoda, calenta i, a més, assequible.

Lleugera i càlida: la jaqueta ideal

En aquesta secció de rebaixes de Lidl trobem aquesta jaqueta ultralleugera per a dona. Es tracta d'una peça paravent que està feta amb un material exterior repel·lent a l'aigua gràcies al seu tractament 'Bionic-Finish Eco'. A més, té un coll alçat i una cremallera completa que farà que no penetri el fred en el teu cos.

Fotografia de les jaquetes de Lidl
Aquestes jaquetes t'abrigarà en els dies més freds | Lidl

Aquesta peça està disponible en tres colors diferents: blau, blau fosc i gris. Pots fer-te amb el model que més t'agradi via 'online' a la pàgina web de Lidl per tan sols 14 euros (el preu original és de 16,99 euros).

Camises bàsiques i ideals

D'altra banda, Lidl també té una gran varietat de moda per a home. A més de jaquetes lleugeres, la cadena alemanya també ofereix peces com camises. Una de les opcions que més ens ha agradat són aquestes camises vaqueres que estan fetes de cotó pur, que aporten una gran comoditat, i que compta amb botons en els punys i un rivet decoratiu a l'interior del coll.

Fotografia de les camises de Lidl
Aquestes camises d'home són bàsiques però molt elegants | Lidl

Hi ha 3 models disponibles: texana fosca i dos dissenys diferents de camises de quadres blaus i blancs. Aquestes peces tenen un preu de 7 euros (abans 9,99 euros) i només es poden comprar en línia a la pàgina web de Lidl.

Els botins de dona més 'top'

La cadena alemanya no només ofereix peces de roba, sinó que també té alguns models de botes i botins que són ideals per fer front als mesos més freds. A la secció de botins de dona trobem un model d'allò més 'trend' que quedarà ideal amb tots els teus 'outfits'.

Fotografia dels botins de Lidl
Aquests botins són ideals per als mesos de tardor i hivern | Lidl

Es tracta d'un disseny actual i còmode que compta amb sivelles decoratives i una cremallera lateral. La part posterior és de color negre i la part davantera de color blau fosc. Aquests botins tenen un preu de 14 euros (abans 17,99 euros) i només es poden comprar en línia a Lidl.

Els pantalons més còmodes

Lidl també té pantalons bàsics per a home en la seva secció de rebaixes. Aquest model és còmode i càlid, ideal tant per fer esport com per estar a casa. Es tracta d'un xandall bàsic que té una cintura elàstica i amb cinta d'ajustament. Aquest model, que està disponible en color gris, negre i blau fosc, tenen un preu de 8,99 euros (el preu original és de 9,99 euros) a la pàgina web de Lidl.

Fotografia dels pantalons de Lidl
Còmodes i econòmics: Es pot demanar alguna cosa més? | Lidl