IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Lidl Plus reinventa la fidelitat a partir d'una App

Els clients poden veure des dels seus mòbils tots els rebuts de la compra, realitzar devolucions en establiments o consultar els productes

Imagen de archivo de un establecimiento de la cadena Lidl
Lidl ha llençat una nova aplicació per telèfons mòbils | CatalunyaDiari.cat

Lidl ha creat una aplicació mòbil: Lidl Plus. Es tracta d'una via de comunicació en format aplicació que permet als clients obtenir serveis i ofertes exclusives sense haver de tenir les targetes de sempre que oferien els supermercats. Els usuaris tenen el control als seus dispositius per aprofitar-se de diversos avantatges i ofertes úniques que poden administrar, amb senzillesa, des del sofà de casa o des de qualsevol lloc d'una forma directa i espontània. 

Una aplicació exclusiva i revolucionaria 

L'empresa alemanya assegura que aquesta aplicació mòbil és «única en el seu sector». Es tracta d'un procés de digitalització total sense vinculació de cap mena a una targeta física, cosa que genera un 'feedback' immediat entre empresa i client i es tradueix en una relació «directa, còmode i propera».

L'únic que es necessita per començar a treure profit dels avantatges que proporciona aquesta aplicació és descarregar-se-la de manera totalment gratuïta i omplir un formulari de registre. Seguit el procediment, es tindrien tots els serveis que ofereix, a més d'un cupó de benvinguda amb un descompte de 5 euros, el qual només serveix es gasten més de 30 euros. 

Un mar d'avantatges

Les possibilitats que ofereix Lidl Plus se sumen a les que ja es troben per defecte en els establiments. Per fer efectius els descomptes de l’aplicació els usuaris han d’ensenyar el codi que els hi apareix en l’aplicació i escanejar-lo a la caixa. Per cada oferta bescanviada es rep un ‘Rasca i guanya’ que permet l’obtenció de més avantatges.

De manera molt senzilla el client té l’autogestió de les seves compres a Lidl gràcies al fet que guarda una còpia a l'aplicació de tots els rebuts de compra. Aquests poden ser utilitzats com els tradicionals rebuts per realitzar les devolucions pertinents o guardar la garantia dels productes, des de la comoditat de no fer falta la conservació dels tiquets físics.

Lidl Plus també fa innecessària l’espera del catàleg en format físic a la bústia de casa, ja que permet consultar el catàleg setmanal dels productes amb les promocions de la tenda. A més a més, l’aplicació realitza una recomanació de productes segon l’historial de compres, per pal·liar amb aquelles necessitats del consumidor.

On trobem Lidl Plus? Més de 200 tendes de diversos indrets del país la tenen disponible. Lidl es compromet a què en pocs mesos l’app funcioni a tot el país. Nous serveis seran incorporats a mesura que els establiments vagin adaptant-se a la nova relació empresa-client.

No acaba tot amb els descomptes de Lidl. A aquest fet s’ha de sumar els descomptes amb entitats col·laboradores. Descomptes directes del 4% en carburants en estacions de servei Shell i Disa dins del territori espanyol.

Lidl pioner en digitalització

Carlos González-Vilardell, director el departament de Digital i Comunicació de la companya alemanya, ha assegurat que «Lidl és un referent en comunicació digital espanyola. Tenim una de les comunitats online més grans del país». Per això, explica que l’èxit en les xarxes socials ha estat l’impuls per treure Lidl Plus i poder «seguir coneixent les necessitats dels nostres clients per oferir el millor servei possible».


Comentaris

envia el comentari