Exterior d'un supermercat Lidl

Els botins de Lidl que arrasaran en vendes: ideals, combinables i per menys de 13 euros

Aquest calçat és perfecte per als mesos més freds

Lidl té els botins perfectes per a qualsevol ocasió. I és que, encara que conquista als seus clients amb els seus articles d'alimentació, també ho fa amb els de la secció de 'Basar'.

Per això, no és estrany que molts arrasin en vendes, ja que no només són productes útils, sinó que tenen preus realment assequibles. Doncs bé, avui venim a parlar-vos de dos models de botins que són molt versàtils i, a més, preciosos. A continuació, t'ho expliquem tot sobre ells!

Els botins que prometen arrasar a Lidl

En primer lloc, el supermercat alemany promet triomfar amb uns preciosos botins que costen menys de 13 euros, ja que, d'una banda, tenim els botins marrons per a dona, que compten una cremallera d'alta qualitat de la marca 'YKK'.

Aquest calçat, a més a més, té una pràctica llengüeta al taló, per la qual cosa te'ls podràs posar d'una manera còmoda i fàcil. Aquests botins tenen una base d'aigua, i s'ajusten perfectament gràcies a la fabricació amb forma alemanya.

El seu color és marró fosc, de manera que quedaran ideals amb tota mena de 'looks' tardorals i hivernals. Estan disponibles des de la talla 36 fins a la 40, i es poden comprar per 12,99 € a la pàgina web oficial de Lidl.

Fotomuntatge dels botins negres i marrons de Lidl
Aquests botins de Lidl són ideals per als mesos de tardor i hivern | LIDL

Una altra opció ideal són els botins negres per a dona, que també tenen la cremallera d'alta qualitat de la marca 'YKK'. Aquestes sabates també compten amb una llengüeta d'allò més pràctica perquè et sigui més fàcil calçar-te'ls.

El disseny d'aquest calçat és similar al de l'anterior, però té una sivella decorativa a un lateral. El color d'aquest model és negre així que, podràs conjuntar-lo fàcilment amb qualsevol 'look'. Aquestes sabates també estan disponibles des de la talla 36 fins a la 40, i pots aconseguir-les per 12,99 € a través de la web de Lidl.

Altres botes ideals de Lidl

Si el que vols són unes botes que t'abriguin a més no poder, doncs Lidl té la solució. I és que dins del seu catàleg inclou unes botes amb un material impermeable i paravent, gràcies a la seva membrana 'TEX' integrada.

Aquestes botes són de dona, i compten amb un folre interior «de teixit suau i càlid». Aquest model és de color negre i es convertirà en el regal perfecte per a les amants de la neu. El seu preu és de 22,99 €, i el pots comprar a la pàgina web de Lidl.

Imatge de dos parells de botes de neu disponibles a Lidl
Les botes de neu de Lidl són ideals | LIDL

Per la seva banda, el supermercat alemany també compta amb unes botes d'home que són considerades un «producte estrella», ja que compta amb una sola perfilada «per a una subjecció òptima».

Aquest model està disponible tant en color marró com negre, i té un teixit càlid, per la qual cosa són molt còmodes. El preu d'aquestes botes és de 14,99 € i les pots aconseguir a la pàgina web de Lidl.

Muntatge fotogràfic dels models de botes per a home de Lidl
Lidl també té opcions per a home: escull la que més t'agradi | LIDL

Així mateix, Lidl també compta amb unes botes de neu per a home, que tenen un folre interior d'un teixit molt càlid i suau. Aquestes botes de 'trekking', a més, tenen la sola perfilada, motiu pel qual tenen una subjecció òptima. També pots comprar-les en un preciós color marró 'camel' a un preu de 22,99 € tant a la pàgina web com a la botiga de Lidl.

Com veieu, el supermercat alemany té una gran varietat de calçat, ideal per als mesos de tardor i hivern. Però, si no t'ha convençut cap, pots visitar la pàgina web de la cadena alemanya a la recerca del parell perfecte.