Lidl llança una nova promoció de les seves millors cremes a preus immillorables

A partir del pròxim dijous 21 de març tots els consumidors podran adquirir novament aquests desitjats productes

Un establiment de la cadena de supermercats Lidl
Un establiment de la cadena de supermercats Lidl | CEDIDA

Alta qualitat i preus elevats, ja no són sinònims. I un bon exemple és la línia de cosmètica i de cura personal Cien de Lidl que, sens dubte, s'ha convertit en un referent del sector. Bé, doncs a més a més de tenir uns productes d'alta qualitat, aquesta setmana, concretament a partir del dijous 21 de març, llença unes ofertes que no es poden deixar escapar. 

Per aquest llançament, Lidl ha preparat uns preus immillorables per a la gamma de productes de Cien Natural, Cien ADN, Cien Àloe Vera i Cien Men, tal com ha explicat 'La Coctelera'.

Cien Natural

La gamma de productes Cien Natural està especialment indicada per aquelles persones que gaudeixen cuidant la seva pell, però sense utilitzar ni silicones, aromes artificials, colorants o conservants. És a dir, per aquells clients de Lidl que els hi agrada cuidar-se la pell amb els productes més naturals possible que, a més a més, de cuidar el seu cos, també ho facin del medi ambient. En aquesta secció, es podran trobar productes com la crema facial de dia i nit de rosa mosqueta, així com el contorn d'ulls de magrana, per només 1,99 i 2,99 euros, respectivament.

Productes Cien Natural
Gamma de productes de Cien Natural | Lidl

 

Cien ADN, contra l'envelliment

Lidl pensa en tots els clients i, també, en aquells que volen aturar els primers signes d'envelliment de la seva pell. En aquest sentit, entre les ofertes que sortiran a la venda el pròxim 21 de març, es troben els productes de Cien ADN fabricats especialment per a reduir arrugues o línies d'expressió. En concret, els clients podran trobar el sèrum Agestop per només 5,99 euros i la crema Cien Lidl ultranutrituva de nit o les ampolles 'Bio Shock', per només 3,99 euros.

Productes Cien Antiedat
Gamma de productes de Cien Antiedat de Lidl | Lidl

 

  • També et pot interessar: Guerra de pizzes precuinades entre Lidl i Mercadona

El poder de l'àloe vera en una crema

Cada vegada es coneix més el poder reparador per a la pell de l'Àloe Vera. Bé, doncs Lidl també ha volgut dedicar una línia especial a aquesta planta oferint uns productes d'alta qualitat a uns preus immillorables. A més a més, l'àloe vera que utilitza en els seus productes és 100% d'origen canari. En aquest punt, per només 4,99 euros, els amants de l'aloe es podran emportar una crema enriquida amb rosa mosqueta o baba de caragol.

Productes Cien Aloe Vera
Gamma de productes de Cien Àloe Vera | Lidl

 

 

Els homes també es cuiden la pell amb Cien Men

Per últim, Lidl prepara per a les seves promocions uns productes especials per a homes, ja que cada vegada són més aquells que decideixen cuidar la seva pell. En aquest cas, s'inclouen productes per a la rutina diària com gels per afaitar enriquits amb oli d'ametlles o àloe vera. Tanmateix, els homes trobaran cremes hidratants o gels netejadors per un preu de 3,99 euros.

Productes Cien Men
Gamma de productes de Cien Men de Lidl | lidl

 

Els productes de bellesa de Lidl són sinònim de qualitat

La popular crema de bellesa Cien Q10 antiarrugues de Lidl va ser considerada una de les millors del mercat per l'OCU, fet que provoca que cada vegada que es posa a la venda s'acabin les seves existències. Que una crema d'aquestes característiques sigui una de les més venudes no sorprèn a ningú, el que sí que ho fa és el seu preu: 2,99 euros.

Davant el seu èxit, Lidl també ha decidit tornar a incloure aquest cosmètic en la seva línia de venda i ho farà en el marc de les promocions que arrencaran aquest dijous 21 de març. Paral·lelament, els clients d'aquest supermercat alemany també podran trobar altres productes com la crema hidratant matificant per 2,99 euros, un gel exfoliant que neteja en profunditat per 1,19 euros i una àmplia varietat de mascaretes facials en sobres per només 0,69 euros la unitat.

  • També et pot interessar: Tres dels millors formatges del món són de Lidl

Comentaris

envia el comentari