Un supermercat de Lidl

Lidl llença més de 1.500 ofertes de treball per aquest estiu

Els contractes tindran una durada de tres a sis mesos, tot i que no es descarta que alguns es puguin fer indefinits

Lidl ha obert una oferta de feina de fins a 1.500 llocs de treball en diferents establiments que la firma alemanya té repartits pel país. Aquesta important xifra ve donada per l'arribada de l'estiu i, per conseqüència, l'augment de feina en zones, especialment, de costa.

El procés de selecció ja va començar el passat mes de maig i s'espera que en alguns casos es pugui arribar a allargar fins a l'octubre. No obstant això, està previst que la majoria de contractes es puguin signar a mitjans de juny, per tal de treballar durant tot l'estiu a les diferents botigues de Lidl.

Contractes de tres a sis mesos de durada

Cal destacar que els contractes tindran una durada de tres a sis mesos, tot i que no es descarta que, en funció de les necessitats i disponibilitat dels treballadors, alguns es puguin fer indefinits. En relació al sou, l'empresa ha fixat un salari mínim fix de 15.257 euros bruts l'any per una jornada laboral de 37,5 hores setmanals i un contracte de jornada completa. 

Això es tradueix en uns 8,50 euros l'hora treballada. Tal com hem avançat, el període de selecció encara no està tancat i tot aquell que estigui interessat haurà d'accedir a l'apartat 'Empleo' de la pàgina web de Lidl i, des d'allà, omplir una inscripció.  També en aquest espai, es podrà escollir les ciutats interessades per cada possible treballador i marca l'opció d'enviar el currículum. 

Mercadona crearà 9.000 llocs de treball

Lidl no és l'única firma de grans supermercats que acostuma a oferir noves places de treball de cara als mesos d'estiu. En aquest sentit, Mercadona es preveu que creï fins a 9.000 llocs de treball, fet que suposa que sigui una de les majors ofertes de treball del país. 

Per la seva banda, cal recordar que Lidl no és la primera vegada que obre una borsa de treball d'aquestes característiques durant l'estiu. De fet, l'any passat ja va convocar 1.700 places que es van cobrint en funció de les necessitats de cada botiga.

També et poden interessar...