Lidl llençarà una col·lecció de moda juntament amb Heidi Klum i ja es poden veure quins seran els dissenys

«He volgut crear una línia que sorprengui però que a la vegada sigui fàcil de combinar i amb la que qualsevol dona es pugui sentir guapa», va explicar la model
Heidi Klum dissenyarà una col·lecció per a Lidl | Cedida

Lidl ha volgut reforçar la seva aposta per la moda amb una aliança amb la famosa model i dissenyadora Heidi Klum, que ha dissenyat una col·lecció càpsula per a la cadena de supermercats amb la qual es fonen la «qualitat dels seus teixits amb els preus assequibles». La primera col·lecció de Heidi Klum per a Esmara, la marca exclusiva de Lidl, estarà disponible per a tots els públics aquesta tardor a tots els 10.000 supermercats que la companyia té a Europa i als Estats Units. El pròxim dia 7 de setembre es realitzarà un esdeveniment exclusiu per presentar els dissenys d'aquesta col·lecció de Klum tan esperada pels clients de la cadena. Segons el portal 'The Sun', en aquesta col·lecció es podran trobar caçadores, abrics estampats, jaquetes de tipus 'bomber', faldilles 'midi', pantalons de tall recte i de tub, a més d'una selecta varietat de calçat i accessoris seguint amb el concepte que la model ha escollit per a tota la col·lecció per a Lidl, la dels estilismes «urbans i amb aquell efecte 'wow'». 

 

 

Alguns dels abrics que es podran trobar a Lidl | CatalunyaDiari

 

Alguns dels dissenys que es podran trobar a Lidl | EspañaDiario

 

«He volgut crear una línia de moda que sorprengui i que a la vegada sigui fàcil de combinar i amb la qual qualsevol dona es pugui sentir guapa, còmode, i a preus per a totes les butxaques!», va explicar Heidi Klum. Malgrat que aquesta sigui una col·lecció d'Esmara amb la col·laboració d'un personatge famós i molt conegut en l'àmbit de la moda a escala internacional, els preus de les peces de roba no variaran d'altres col·leccions de Lidl, i es podran adquirir a partir de 7 euros i fins a 20 euros. 

 

Alguns dels pantalons i faldilles que es podran trobar a Lidl | CatalunyaDiari

 Comentaris

envia el comentari