Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge botiga lidl amb imatge d'escombra vileda dins un cercle vermell

Lidl rebaixa aquest producte que neteja fins a l'últim racó de casa teva

Dur a terme les teves tasques de neteja serà més senzill que mai amb aquesta escombra 2 a 1 ara amb descompte

Lidl és la cadena de supermercats coneguda pels seus productes innovadors i assequibles. Ara, ha llançat un nou producte que promet canviar la manera com netegem les nostres llars. I és a meitat de preu.

Realitzar les feines de la llar no sempre és fàcil ni del gust de tothom. Tot i això, per sort, dins de la secció de llar i basar del supermercat són diverses les eines de neteja que destaquen pels seus beneficis.

Aquesta és la novetat de Lidl que sorprèn pel preu

Dins del catàleg de Lidl un dels productes que més destaquen és la mopa 2 a 1 de Vileda. A més de funcionar com a mopa de vapor, també ho fa com a netejadora de mà. Això et permetrà arribar a qualsevol racó de casa teva.

muntatge mopa vileda a lidl
Aquesta mopa de Vileda 2 en 1 és un èxit a Lidl | Lidl

Quan vulguis netejar el terra pots fer servir la mopa completa. No obstant això, si et cal centrar-te en una superfície, pots extreure el netejador de mà. També funciona amb vapor i és ideal per netejar zones com les rajoles o la tapisseria del sofà.

Amb una potència de 1550 W, aquesta mopa té un dipòsit d'aigua que destaca per la seva autonomia d'11 minuts. Sens dubte, un temps més que suficient per poder netejar una habituació completa. Fins i tot dues si són petites.

Accessoris i preu d'aquesta mopa Vileda a Lidl

Com passa amb altres productes similars, aquesta mopa ve acompanyada de diferents accessoris com un embut i un got d'ompliment. També compta amb una funda de microfibra especial per a terra, un raspall allargat, dos rodons i altres opcions.

mopa de vapor vileda a lidl
Aquests són els beneficis d'utilitzar aquesta escombra | Lidl

Una de les coses que més crida l'atenció és pel seu preu. En l'actualitat, et pots fer amb aquesta mopa de Vileda a Lidl per només 69,99 euros. El preu anterior era de 139,69, per la qual cosa té un descompte que val la pena.

Beneficis d'utilitzar l'escombra 2 a 1 de Lidl

Apostar per aquesta opció 2 a 1 de Lidl té diversos beneficis que t'ajudaran a veure la teva casa impol·luta. Els que més destaquen són els següents:

  • Estalvi de temps: en combinar dues eines en una, aquesta escombra et permet netejar més ràpid i de manera més eficient.
  • Versatilitat: és perfecta per a tot tipus de terres, des de rajoles fins a fusta i laminats.
  • Econòmica: com és habitual a Lidl, aquest producte té un preu molt competitiu, cosa que el fa accessible per a totes les butxaques.