Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

La teva cuina és petita? Lidl et dona la solució amb una novetat de 5,99 euros

Un panell de vidre amb el qual pots cobrir la teva vitroceràmica i guanyar espai a la teva cuina per menys de 6 euros

Moltes vegades, els problemes d'espai són un constant en les llars, sobretot a les cuines, que en moltes ocasions estan dissenyades amb el just per poder ser útils. Així tot, és una cosa contradictòria perquè precisament a la cuina és on més espai necessitem, però clar, no sempre es disposa de suficients metres quadrats. En qualsevol cas, tant si tens un problema d'espai a la cuina, com si el que vols és ampliar la teva zona de treball, Lidl et porta una solució molt pràctica per menys de 6 euros.

La coberta per a vitroceràmiques de Lidl que ja voldràs comprar

La cadena de supermercats alemanya ha inclòs en el seu catàleg d'articles per a la llar una coberta per a vitroceràmiques de vidre endurit, la qual servirà per ampliar la superfície de treball en cobrir la placa de la cuina. Les plaques són resistents a talls i esgarrapades, i tenen peus antilliscants per a una major estabilitat i el pots aconseguir per tan sols 5,99 euros.

La teva cuina és petita? Lidl posa la solució amb una novetat de 5,99 euros
Coberta per a vitroceràmica de color gris | LIDL

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A més, n'hi ha en tres models: espècies, bitxo, i gris, perquè escullis el que més combini amb la teva cuina o el que més t'agradi, d'altra banda, les seves mesures són 52 x 30 cm cadascuna, i el material és vidre endurit, paper, i silicona. Per descomptat, es tracta de materials higiènics gràcies a la superfície inodora i resistent a les taques.

Amb la coberta per a vitroceràmiques de Lidl guanyaràs en espai si la teva cuina és petita, a més de protegir la placa, podràs usar aquest lloc per picar, trossejar o preparar els ingredients del plat que elaboris. Després, només has de retirar-la, desar-la i tornar a utilitzar la teva vitroceràmica amb normalitat.

La teva cuina és petita? Lidl posa la solució amb una novetat de 5,99 euros
Coberta per a vitroceràmica de color gris | LIDL

Les plaques, en ser de poc gruix i de gran duresa, les pots col·locar en vertical sobre la paret del taulell de cuina, o buscar-los un lloc en algun armari si disposes d'espai. A més, les pots deixar col·locades sobre un racó del taulell de cuina a manera de taula de treball mentre no les estiguis fent servir, i així també tindran una doble funció. I és que la idees de Lidl són genials, com li passa al 'multiratllador 8 peces' que tens en el catàleg de la companyia per 8,99 euros. Un estri que et proporciona un maneig segur gràcies a la protecció per als dits.

La teva cuina és petita? Lidl posa la solució amb una novetat de 5,99 euros
Multiratllador 8 peces | LIDL

Aquest utensili amb vuit peces serveix com: ratllador fi, ratllador, tallador (gruix), tallador (fi) i tallador de juliana. És molt versàtil i ideal per tallar i ratllar verdura, fruita, xocolata i formatge curat i, a més, els accessoris venen amb un pràctic marc de plàstic per a major seguretat i per guardar ocupant poc espai. 

Avantatges del multiratllador de Lidl

Amb aquest article pots aconseguir, primer, un ratllat segur dels aliments, que també poden mantenir frescos dins del seu contenidor; en segon lloc, els teus dits estaran sempre protegits; tercer, no necessita corrent per funcionar; quart, és apte per a neteja al rentaplats. Tanmateix, has de saber que és ideal per al ratllat fi de formatge, com a parmesà, formatge d'ovella, mozzarella, nous, xocolata o llimonada i taronjada, i és que serveix per fer el teu mateix 'musli' amb pomes finament ratllades.

I el més important, amb el protector de dits amb prou feines queden residus i alhora els dits estan més que protegits. Així doncs, com veus, en Lidl sempre estan disposats a sorprendre'ns, no només amb articles nous i originals, sinó també amb estris útils per al nostre dia a dia, on la relació entre qualitat-preu és immillorable.