Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

El nou èxit de Lidl: El curiós aparell de neteja que triomfa per 25 euros

Aquest electrodomèstic t'ajudarà a netejar en profunditat els teus objectes més delicats

Lidl ho ha tornat a fer. La cadena alemanya no deixa de triomfar i exhaureix els seus productes més 'top' en qüestió de dies. I és que, entre la seva gran varietat de productes, no només destaquen els d'alimentació i de cosmètica 'Cien', sinó que també ho fan els de la seva secció 'Basar', on podem trobar, de forma puntual, molts articles de diferents àmbits.

I, si hi ha un tipus de producte que destaca són, sens dubte, els electrodomèstics i aparells ideals per a la neteja de la llar. I és que la cadena alemanya no només triomfa amb productes clàssics, sinó que ofereix articles innovadors que causen sensació entre la població. I, aquesta vegada, venim a parlar-vos d'un altre d'aquests productes que ja ha arrasat en vendes: el netejador ultrasònic 'Silvercrest'. 

El netejador ultrasònic de Lidl

Aquest nou producte de la cadena alemanya ja ha causat sensació entre la població, i no és per menys. I és que aquest aparell de neteja no és usual, però sí molt útil, ja que és capaç de netejar objectes com joies, monedes, ulleres, dentadures postisses, CDs, DVDs, discs... Així, podràs deixar impol·luts els productes més delicats sense que es facin malbé. Què et sembla?

Aquest netejador ultrasònic compta amb una potència de 50W i unes ones ultrasòniques amb 48.000 oscil·lacions per segon (una freqüència de neteja de 48 kHz). A més, té una pantalla LED i un temporitzador i indicació de segons.

Fotografia de el netejador ultrasònic de Lidl
Lidl revoluciona el món de la neteja amb aquest aparell | Lidl

També té una tapa transparent abatible que compta amb una il·luminació interior de color blau i un «dipòsit d'acer inoxidable amb marques d'ompliment». El seu temporitzador compta amb intervals de 90, 180, 280, 380 i 480 segons.

A més, un altre punt a favor del netejador ultrasònic 'Silvercrest' és que té unes dimensions petites, de manera que es pot posar en qualsevol racó de la casa: 21,6 x 13,6 x 17,4 centímetres. Aquest aparell, que és capaç de netejar suaument i en profunditat, té un preu de 24,99 euros i, de moment, està exhaurit. Tot i això, esperem que torni a estar aviat en estoc a Lidl 'online' perquè segur que més d'una persona s'ha quedat sense el seu.

Altres electrodomèstics de neteja de Lidl

A més d'aquest netejador ultrasònic, la cadena alemanya té altres aparells que t'ajudaran a mantenir la teva llar neta. Un d'ells és el llapis llevataques ultrasònic, que és perfecte per a aquelles persones que viatgin molt i que passen molt temps fora de la seva llar.

Aquest llapis 'Cleanmaxx' compta amb vibracions ultrasòniques que desenganxen les partícules de la brutícia i, si ho combines amb aigua i detergent, podràs eliminar les taques sense cap mena d'esforç. A més, funciona amb bateria, cosa que el converteix en una eina molt còmoda d'utilitzar.

Una altra gran virtut és, sens dubte, la seva grandària: les seves mesures són de 17,15 x 2,48 x 2,48 centímetres i només pesa 140 grams. Això el converteix en un aparell molt fàcil de transportar i, el preu d'aquest llapis llevataques, que només està disponible en Lidl 'online', és de 29,99 euros.

D'altra banda, si busques un aparell de neteja més potent, Lidl també t'ho posa fàcil i ven una aspiradora de cendres amb turbina de 60W i amb una nansa a la part superior. Aquest aspirador 'Kärcher' compta amb una succió potent, duradora, fàcil d'utilitzar, segura i, a més, és fàcil de buidar. També té un sistema integrat «de neteja de filtres que allibera el filtre obstruït amb només prémer un botó». El seu preu és de 99,99 euros i es pot trobar a Lidl 'online'.