Vista panoràmica d'una botiga de Lidl

Lidl té un producte estrella: s'acaba ràpidament i només val 5 euros

Naturals i econòmics: Gairebé millors que els de les marques de luxe

Lidl ha posat a la venda una nova col·lecció de cosmètica que no ha d'envejar les grans marques de cremes. Sota el lema «el natural és el que et demana el cos», la companyia alemanya torna a sorprendre'ns amb la gamma Bio de Cien, la marca blanca baix cost de Lidl que causa furor en el món de la cosmètica.

Juntament amb Deliplus de Mercadona, Cien Lidl s'ha guanyat, amb motiu, el seu lloc com una de les marques preferides de la companyia de baix cost. Com a prova, podem veure la gran quantitat de publicacions d'Instagram i Twitter on usuàries i usuaris exposen productes d'aquesta marca blanca.

A més, Cien no és una marca qualsevol, sinó que ofereix productes innovadors i d'una gran qualitat a preus realment assequibles. Ara Lidl ens ofereix la nova gamma Cien Bio, que «té com a objectiu principal el compromís amb el benestar».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Lidl Espanya (@lidlespana) el

Aquesta nova gamma, segons es pot llegir a la pàgina web de Lidl, destaca per tenir «ingredients d'origen natural i biològic certificats per Aenor (Associació Espanyola de Normalització i Certificació)», ja que són productes respectuosos amb el medi ambient.

Aquests articles utilitzen un 'packaging' de vidre reutilitzable, plàstics 100% reciclables i un cartó que procedeix de boscos amb gestió respectuosa, tant amb les persones com amb la natura. A més, Lidl destaca que Cien Bio és 'cruelty free', és a dir, no testa amb animals.

L'actriu Sara Sálamo torna a ser ambaixadora d'aquesta nova gamma de Cien, que estem desitjant provar. Aquesta nova col·lecció de cosmètica té 2 gammes que pots veure a la seva pàgina web i així triar la que millor s'adapti a la teva pell i a les teves necessitats.

La gamma antipol·lució de Cien Bio

Aquesta gamma està dirigida a dones joves que comencen a notar les primeres marques de l'edat, «urbanes i exposades a les agressions de l'entorn». Aquesta gamma antipol·lució de Lidl proporcionarà hidratació, combatrà la pell fatigada i donarà protecció a la teva pell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Lidl Espanya (@lidlespana) el

 

  • Crema de dia natural antipol·lució: Aquesta crema hidrata i protegeix la pell de manera intensa de factors com la pol·lució urbana i les agressions mediambientals. Té un preu de 4,99 euros.
  • Sèrum natural antipol·lució: Aquest article és per a rostre i coll i protegeix la pell, tant de la pol·lució urbana com de les agressions mediambientals. Hidrata i protegeix, i és perfecte per a pells fatigades. Té un preu de 4,99 euros.
  • Contorn d'ulls antipol·lució: Aquest article està específicament fet per a la zona del contorn dels ulls i protegeix la pell de la pol·lució urbana i de les agressions mediambientals. Té un preu de 3,99 euros.
  • Aigua micel·lar antipol·lució: Aquest producte de Lidl està formulat amb ingredients naturals i té una textura suau sense greix. «Desmaquilla, neteja, tonifica i hidrata proporcionant una agradable sensació de frescor», indiquen. Té un preu de 2,49 euros.

Gamma antioxidant de Cien Bio

D'altra banda, aquesta selecció de productes estan dirigits a dones de més de quaranta anys que tenen signes de l'edat més evidents. La gamma 'Cien Antioxidante' dona «fermesa, elasticitat, hidratació i lluminositat» a la nostra pell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida de Lidl Espanya (@lidlespana) el

  • Crema de dia natural antioxidant: Aquest producte «combat els signes de l'envelliment prematur» i té una combinació de col·lagen i elastina. Protegeix la pell de la pol·lució. Té un preu de 4,99 euros.
  • Sèrum natural antioxidant: Aquest sèrum facial combat els signes de l'envelliment prematur i té col·lagen i elastina. «Protegeix la pell de la pol·lució i les agressions mediambientals», indiquen. Té un preu de 4,99 euros.
  • Contorn d'ulls antioxidant: Aquest article està especialment pensat per a la zona del contorn dels ulls, ja que «redueix visiblement els signes de l'edat, proporcionant una pell hidratada i més tensa a la zona del contorn ocular». Té un preu de 3,99 euros.
  • Tractament facial antioxidant: Aquest article està formulat amb àcid hialurònic d'alt i baix pes molecular, que «actua atraient molècules d'aigua que augmenten la seva mida, produint un efecte de farciment en les arrugues». Aquest producte té un preu de 4,99 euros.