Lidl rebaixa el preu de diversos articles de moda i roba d'esquí

Moda juvenil, esportiva, roba d’esquí i els millors conjunts per nens i nenes es poden trobar en els supermercats Lidl i en la seva botiga ‘online’

 

Lidl és una de les cadenes de supermercats més populars i exitoses | Cedida

 

La cadena Lidl és popularment coneguda no només per les seves ofertes d’alimentació, sinó també pels seus llançaments d’electrònica, cosmètica i, per descomptat, de moda. L’èxit de la marca de Lidl Esmara és degut als seus dissenys clàssics, actuals i disponibles a uns preus realment baixos, fet que converteix la roba del supermercat en una gran oportunitat de compra.

 

Segons ha avançat ‘La Coctelera’, aquest dijous 17 de gener la cadena Lidl ha decidit homenatjar els seus clients amb ofertes de fins al 55% de descompte, aprofitant les rebaixes de gener. D'entre les peces rebaixades es podrà trobar roba d'esport, moda infantil o pijames.

 

 

Preus encara més rebaixats

Les esperades ofertes del Lidl ofereixen una gran varietat de productes de moda femenina, masculina i infantil a preus molt per sota del seu preu habitual, que ja de per si és molt reduït. Aquests descomptes es poden trobar tant als supermercats de la cadena com a la seva botiga ‘online’.

Lidl aposta per rebaixar articles esportius ideals per anar a esquiar | lidl

 

Esquia amb roba rebaixada al 40%

D’entre les ofertes anuals de Lidl, una de les més reclamades és la roba d’esquí, que aquest gener es rebaixa el 40%. Els articles més buscats són la roba tèrmica, les jaquetes amb caputxa desmuntable per només 25 euros, i les samarretes interiors tècniques per 6 i 8 euros. Tanmateix, entre les rebaixes Lidl es poden trobar unes botes altes impermeables i de tendència per la neu per tan sols 18 euros, i peces de roba masculina i infantil, totes elles rebaixades.

 

La cadena també ofereix descomptes en xàndals | Lidl

 

Pel que fa a moda femenina, les rebaixes del Lidl ofereixen bruses de màniga llarga estampades per 4 euros, i pantalons texans de tall ‘pitillo’ per 7. Els abrics, llargs i embuatats, disposen d’una caputxa de pèl i estan disponibles per 22 euros. Les ofertes d’articles masculins ofereixen paquets de 3 camises interiors de diversos colors per 7 euros i jaquetes reversibles ultralleugeres per 13 euros, un 34% menys sobre el preu inicial.

Les rebaixes de Lidl contemplen tots els articles en moda | Lidl

 

Les estrelles de les ofertes Lidl, tot i això, són els més petits. Per ells i elles, es pot trobar moda a preus únics: folros polars extrasuaus per només 4 euros, sabatilles d’estar per casa per 3 tan sols 3 euros o vestits de nena en diversos colors i estampats per només 4 euros.