YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Lidl sorprèn amb 3 novetats que transformaran la nostra casa en un lloc més acollidor

Ha posat a la venda articles per poder combatre el fred de l'hivern

Vista panoràmica d'una botiga de Lidl
Lidl ha posat a la venda tres calefactors per climatitzar la llar | LIDL

S'acosta l'hivern i amb ell el mal temps i el fred. Amb el coronavirus encara divagant pels nostres carrers, el que necessitem ara és tenir una casa acollidora. Per aconseguir aquesta comoditat i poder gaudir de les Festes de Nadal, primer necessitarem Skype, una aplicació fonamental per poder seguir en contacte amb els nostres familiars i amics, o bé Netflix o Amazon Prime per poder estar al dia de les nostres sèries i pel·lícules preferides i, finalment, una temperatura càlida i agradable.

3 novetats de Lidl per crear un clima càlid i acollidor

Per aconseguir tot això, Lidl serà el nostre aliat per poder resguardar-nos del fred. Lidl ens ofereix diversos radiadors de tota mena amb preus assequibles. A continuació, et deixem alguns dels climatitzadors que es convertiran en el teu salvavides aquesta pròxima temporada:

 

1. Fanal LED

Aquesta llar de foc de taula de la mida d'un fanal és perfecta per escalfar interiors i estalviar moltíssim espai. A més, l'estil 'vintage' li afegeix un toc clàssic que aportarà un 'look' elegant i tradicional a la teva casa.

 

El calefactor compta amb una potència de 600 watts i un comandament a distància perquè es pugui controlar el temporitzador fins a 12 hores i la intensitat de la calor sense preocupar-se de les restriccions d'ús.

 

Fanal LED de Lidl
Aquesta és una de les xemeneies que proposa Lidl per fer de la nostra casa un lloc acollidor | Lidl

Aquest complement de la llar té una pantalla LED que permet gaudir d'un càlid efecte de llenya cremant i il·luminar l'ambient donant un toc íntim i romàntic. Està elaborat amb plàstic i el tens disponible en blanc i negre.

 

Aquests colors tan neutres afavoriran tota mena de decoracions i crearan el clima perfecte per a aquesta època de l'any tan esperada i la seva festivitat més important: El Nadal. Si t'ha agradat aquest escalfador, pots trobar-lo a Lidl amb un preu de 19,99 €.

 

2. Escalfador ceràmic de paret

Aquest calefactor ceràmic té tot el que es podria desitjar. Un dels seus avantatges és que es pot fixar a la paret, la qual cosa ens permetrà aprofitar tot l'espai del nostre domicili. Així mateix, aquest article es convertirà en una opció perfecta per posar en qualsevol habitació fins i tot en zones de protecció nivell 3 d'un bany, sensibles d'esquitxades i vapor d'aigua durant qualsevol estació de l'any pel seu doble ús d'escalfador i ventilador.

 

Calefactor ceràmic de paret de Lidl
Aquest article de Lidl és un calefactor ceràmic de paret, ideal per a aquest hivern | Lidl

L'escalfador està fabricat de policarbonat, un material que li aporta una gran resistència a la calor i, que al mateix temps, ens protegeix d'un sobreescalfament de l'aparell i ens permet gaudir de dos nivells de calor segons la seva potència: la més baixa de 1000 watts i la més alta de 2000w.

 

Aquest article inclou resistències PTC i una funció d'oscil·lació que fan possible que es condicioni l'ambient més ràpid que els radiadors habituals i que la calor generada es distribueixi perfectament. Així doncs, aquest calefactor també ofereix un comandament a distància, que ens proporcionarà un millor manteniment i ús, i una pantalla en la qual podràs observar el termòstat i el temporitzador. Si t'ha agradat pots trobar-lo a Lidl per només 44,90 €.

 

3. Calefactor de carboni per a exteriors

La utilització dels calefactors d'exterior ha augmentat en els últims anys. Aquest tipus de radiadors són perfectes per escalfar la terrassa del jardí i així protegir-nos del fred sense haver de renunciar a gaudir d'unes bones vistes.

 

Calefactor de carboni per a exterior
Aquest és un altre dels calefactors que ha proposat Lidl per climatitzar la nostra llar | Lidl

L'escalfador que us presentem té una base d'acer inoxidable pesada que proporciona un suport ferm, el qual evita que es produeixin caigudes o bolcades que puguin deteriorar el producte. A més, la seva estructura és d'alumini, la qual envolta les barres de carboni i  facilita la seva resistència a la pols o esquitxades.

 

Té una potència de 1600 watts, amb la qual es pot aconseguir un ambient càlid de forma gairebé immediata. A més, la seva forma vertical és ideal per no obstaculitzar el pas i afavorir el seu maneig. Si has descobert que aquest article és necessari en el seu domicili pots comprar-lo a Lidl per 99,99 €.


Comentaris

envia el comentari