Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Persona amb pressa a Lidl

Lidl sorprèn amb el seu nou producte: t'ajudarà a dormir millor aquest estiu

Si et costa agafar el son en aquesta època de l'any aquesta novetat del supermercat et sorprendrà pels seus beneficis

Dormir bé és essencial per a la nostra salut i benestar. Això és una cosa que tenen clara a Lidl i, per aquest motiu, han sorprès amb un llançament que no ha deixat ningú indiferent.

Un bon descans nocturn pot marcar la diferència en la nostra energia i la productivitat diària. No obstant, això no sempre s'aconsegueix durant les caloroses nits d'estiu. Ara oblidaràs aquest problema gràcies al supermercat.

Aquest és el nou producte que triomfa a Lidl per dormir millor

Per millorar el descans a l'estiu, Lidl presenta una solució innovadora: un sobrematalàs que et sorprendrà. Es tracta d´un producte amb unes mides de 150 x 190 x 5 cm i amb grans beneficis.

Coixinet blanc flotant davant d'un edifici modern.
Aquest sobrematalàs ja és el més buscat de Lidl | Lidl

Aquest sobrematalàs promet millorar la qualitat del teu somni de manera significativa. Parlem d´una capa addicional que es col·loca sobre el matalàs principal i la seva funció és proporcionar un extra de confort i suport. Esdevindrà el teu millor aliat de la temporada.

Característiques del sobrematalàs de Lidl més buscat

El sobrematalàs de Lidl destaca per diverses característiques que ho fan una opció atractiva per als que busquen millorar el descans:

  • Dimensions generoses: amb unes mides de 150 x 190 x 5 cm, aquest sobrematalàs és perfecte per a llits de matrimoni. El gruix de 5 cm proporciona una capa addicional de confort sense ser massa voluminós.
  • Material d'alta qualitat: Lidl ha utilitzat materials d'alta qualitat per fabricar aquest sobrematalàs. Això garanteix durabilitat i resistència, assegurant que el producte mantingui les propietats amb el pas del temps.
  • Fàcil de col·locar: gràcies al seu disseny, el sobrematalàs de Lidl és fàcil de col·locar i ajustar sobre qualsevol matalàs. No necessitareu eines ni habilitats especials per instal·lar-lo.
  • Hipoalergènic: aquest sobrematalàs és hipoalergènic, el que significa que és segur per a persones amb al·lèrgies o pell sensible. Això és especialment important per als que busquen un entorn de son saludable.
Mans obrint la cremallera d'un matalàs amb una funda blava.
Es pot extreure de manera senzilla i és fàcil de mantenir | Lidl

Per què apostar per aquest sobrematalàs de Lidl

D'altra banda, l'ús d'un sobrematalàs pot transformar la vostra experiència de son. Aquí et deixem alguns dels beneficis més destacats:

  • Millora del confort: la capa addicional d'escuma proporciona un confort extra adaptant-se a la forma del teu cos i alleujant punts de pressió. Això pot resultar en un somni més profund i reparador.
  • Perllonga la vida del matalàs: en col·locar un sobrematalàs sobre el teu matalàs principal, reduïxes el desgast del matalàs. Això pot perllongar la vida útil del teu matalàs, estalviant-te diners a llarg termini.
  • Regulació de la temperatura: alguns sobrematalassos, com el de Lidl, estan dissenyats per millorar la circulació de l'aire i regular-ne la temperatura. Això és ideal per als que tendeixen a suar durant la nit.
  • Fàcil manteniment: el sobrematalàs de Lidl és fàcil de netejar i mantenir. Això assegura que puguis mantenir un entorn de son net i fresc sense gaire esforç.