Lidl tindrà un nou horari comercial en els seus establiments aquest estiu

La marca alemanya de supermercats obrirà fins a les 22.00 hores, i en alguns llocs fins a les 23.00

Imagen de archivo de un establecimiento de la cadena Lidl
Imatge d'un supermercat de Lidl | Cedida

La campanya d'estiu ja ha començat, i tots els supermercats estan més que decidits a arribar al màxim possible de clients, oferir productes de temporada i noves promocions. A Mercadona, per exemple, podem trobar una gran varietat de gelats, plats preparats o cremes solars. En el cas de Lidl, la marca alemanya també està decidida a posar a disposició dels seus clients una àmplia varietat de novetats, com roba per lluir millor que mai aquest estiu.

Un nou horari comercial, per als clients que compren a última hora

Un dels grans canvis que ens ha preparat Lidl aquest estiu és però un gran canvi en el seu horari d'obertura i atenció al client. Aquesta temporada estival, tots els supermercats de la marca alemanya han decidit ampliar el seu horari comercial arreu del país. 

En concret, sembla que Lidl vol aprofitar al màxim les vacances dels consumidors, i és per això que els dona la possibilitat de realitzar les seves compres fins i tot una hora i mitja més tard del que és habitual en alguns casos. Però això no és tot, ja que alguns locals de Lidl estaran oberts també els diumenges al matí, sobretot en aquelles poblacions més turístiques. 

Imagen de archivo del interior de un supermercado Lidl
Imatge d'arxiu de l'Interior d'un supermercat de Lidl | Lidl

Obert fins a les 23.00 hores, i també els diumenges

Com tots sabem, els supermercats de Lidl tenen un horari d'atenció al client de 09.00 hores a les 21.30 hores de la nit. Aquest estiu, però, els seus establiments tancaran majoritàriament a les 22.00 hores, i alguns fins i tot a les 23.00 hores. Aquests últims casos es donaran en aquelles ciutats més grans, com per exemple Madrid, on és més probable que hi hagi clients a aquelles hores. 

Si el que vols és saber on tens tu el teu supermercat Lidl més proper, ho pots comprovar a la mateixa pàgina web de la marca, on a més també pots consultar els respectius horaris, i si el teu local de referència estarà obert durant més temps. En definitiva, una ocasió excel·lent per aprofitar les ofertes que cada setmana ens porta Lidl, sobretot en productes 'Deluxe' o de la seva marca de moda, Esmara, que ofereix els millors preus. 


Comentaris

envia el comentari