La peça indispensable d'estiu que Lidl ja ven a preu molt baix i està volant

El lema «bo, bonic i barat» mai havia tingut tant sentit

Vestits de bany de Lidl, maig del 2020
Aquests són els models que més ens han agradat | Lidl

Cada vegada queden menys dies per l'estiu i per la calor el que implica que ben aviat començarà la temporada de posar-se banyadors i 'biquinis'. A més, segons el pla de desescalada la tornada a platges i piscines és possible sempre que es compleixi amb tot un seguit de mesures.

Cada temporada ens trobem amb el mateix problema: el preu abismal que tenen molts banyadors. Enguany però, Lidl ha decidit avançar-se als mesos d'estiu i posar a la venda tant banyadors com 'biquinis' a un preu molt assequible. A més, els dissenys compten amb una gran varietat de talles.

Fotografia dels 3 models de banyadors de Lidl, maig del 2020
Els tres models de banyadors de Lidl per aquest estiu | Lidl

Els banyadors, una opció còmoda

Són moltes les persones que trien un banyador complet sigui per comoditat o estètica. És per això que la cadena de supermercats ofereix una àmplia varietat de banyadors entre els quals en destaquem tres perquè són molt diferents entre ells. Cal assenyalar que tenen un preu de 7.99 euros i estan disponibles des de la talla 38 fins a la 46.

El primer és el banyador vermell, ideal en pells morenes, que disposa de tirants, cosa que el converteix en un model còmode. A més, disposa d'una anella al centre del pit un detall que fa que ens recorda als protagonistes de 'Los vigilantes de la playa' però amb un toc modern.

El següent model és de tirants amples que es nuen al coll deixant l'esquena completament al descobert i juntament amb el seu disseny a ratlles en tons vermells, blaus i blancs, d'allò més estiuenc, el converteix en un indispensable de l'estiu. Per últim, el banyador blau fosc és un clàssic però amb l'aire 'pin up' que li dona l'escot en paraula d'honor el converteix en un model molt afavoridor. A més, els seus tirants es poden posar i treure.

Els models de 'biquinis' de Lidl del maig del 2020
Els conjunts es poden combinar entre ells | Lidl

Una gran varietat de 'biquinis' combinables

Si t'agraden els 'biquinis' Lidl també en té una gran varietat des de bàsics d'un sol color fins a estampats. Tots els models es poden combinar entre ells, ja que el 'top' i les calcetes es venen per separat. Sens dubte el que més ens ha agradat és el que té un estampat floral, a més, té una forma molt còmoda.

Els 'tops' estan disponibles des de la talla 38 fins a la 44 i tenen un preu de 2,99 euros. Cada color disposa de dues calcetes a joc però amb dues formes diferents: una amb nusos i l'altra té la forma clàssica de les calcetes de 'biquini'. El seu preu també és de 2,99 euros. 


Comentaris

envia el comentari