Lloret de Mar comptarà amb un nou centre comercial des del 27 de novembre

L'establiment, amb més de 19.000 metres quadrats, serà el més gran de la Costa Brava

Imatge del futur centre comercial de Lloret de Mar
Imatge del futur centre comercial de Lloret de Mar | Ajuntament de Lloret de Mar

Falten molt poques setmanes perquè el nou centre comercial de Lloret de Mar obri les seves portes. Concretament, serà el pròxim 27 de novembre quan comenci l’activitat en els diversos espais amb què comptarà. Entre ells hi haurà un supermercat Esclat, una botiga de la cadena Worten a més d’altres establiments comercials, de restauració i de serveis, segons va confirmar el regidor d’Urbanisme Joan Bernat en unes declaracions a 'El Diari de Girona'.

Aquest nou espai de compres i oci s'anomenarà Portalloret i es troba a l'entrada de la població per la carretera C-63, a l’avinguda de les Alegries. El recinte és propietat del Grup Bon Preu i de Nova Lloret SA. Segons ha explicat el responsable de relacions externes de la companyia de supermercats catalans Josep Castany, també al mateix diari gironí, amb els seus 19.281 metres és «el centre comercial més gran de la Costa Brava».

Es generaran 200 llocs de treballs

El supermercat ocuparà uns 5.000 m² de la part baixa de l’establiment. En les seves dues plantes, es destinaran 4.200 metres quadrats a altres negocis comercials i 800 metres quadrats a magatzems i oficines. Hi haurà 1.100 places d’aparcament.

Les obres de l’edifici van començar el juny de 2017 i la cadena d'hipermercats Bon Preu ha fet una inversió de prop de 15 milions d’euros. Els supermercats catalans, tot i no ser un dels que tenen més quota de mercat, continuen apostant per créixer en tot el territori. Segons recull 'El Diari de Girona', l’alcalde de Lloret ,Jaume Dulsat ha confirmat que «es generaran 200 llocs de treballs directes i serà una bona oportunitat per generar negoci tot l’any».  

Queden algunes petites obres com la zona de jocs infantil

Bernat recordava que la construcció ha estat possible gràcies al conveni urbanístic del Pla parcial de Sant Quirze acordat amb els veïns de la zona. El regidor confirmava que ja s’han asfaltat els carrers i les voreres ja estan acabades. Tot i això, queden coses per acabar com «la zona de jocs infantils, l’espai verd o el pas elevat per sobre la carretera».

En els pròxims mesos, i dins d'aquest mateix conveni, es faran diverses rotondes en l'avinguda de les Alegries com per exemple a l'altura del cementiri municipal o es posaran vials per a cotxes i vianants davant l'oficina central de Turisme, totes dues instal·lacions molt properes al centre comercial.   


Comentaris

envia el comentari