TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

MÉTEO

⛈ Alerta màxima a Catalunya: comença la llevantada més forta de l'any

Les rebaixes de Mango i Stradivarius vesteixen a Paula Echevarría

El primer ‘look’ del 2019 que mostra Paula Echevarría en el seu blog ‘Tras la pista de Paula’ arrasa per Instagram i és de firmes 'low cost'
Paula Echevarría mostra un nou 'look' de les rebaixes de Mango i Stradivarius | Tras la pista de Paula

 

L’actriu Paula Echevarría s’ha convertit en una de les famoses més inspiradores pel que fa a la moda, i és que les marques es barallen perquè la ‘influencer’ llueixi els seus models ja sigui pel seu blog com per Instagram. Segons a avançat ‘La Coctelera’, Paula Echevarría ha arrasat amb la publicació del seu primer ‘look’ d’aquest 2019.

 

 

El primer ‘look’ del 2019

L’últim ‘outfit’ que Paula ha publicat a Instagram ha fascinat enormement, sobretot després de saber que l’actriu espanyola ha triat molts dissenys de firmes de baix cost que actualment estan rebaixats a meitat de preu. 

 

La primera combinació de l’any de la ‘influencer’ segueix una de les tendències que seran clau aquest 2019: el monocolor beix. Tot i que ella l’ha combinat amb el blanc, és una elecció perfecta.

Paula Echevarría compra per rebaixes

Faldilla estampada de Mango per 19,99 euros | Mango

 

El més destacat de l’elecció que Paula Echevarría mostra per Instagram és una faldilla ‘midi’ de color beix que es pot adquirir a les botigues de la firma espanyola  Mango. L’article s’ha esgotat durant les rebaixes de gener, però es pot trobar una versió ideal en tons marrons i estampats per tan sols 19,99 euros

 

 

 

Per fer front al fred de principis d’any, l’actriu s’ha decidit per un jersei de punt trenat de teixit xenilla, extremadament suau, que es pot trobar a Stradivarius pel rebaixat preu de 15,99 euros. Això sí, la peça també està a punt d’esgotar-se.

Jersei xenilla trenat de color blanc d'Stradivarius, per 15,99 euros | stradivarius

 

Paula Echevarría ha seguit, tanmateix, una de les últimes tendències en moda: l’actriu ha sucumbit a l’abric de pèl efecte ‘peluix’. El seu és de la firma juvenil espanyola Brownie, i també està rebaixat dels 69 euros als 49,90

Abric peluix 'bear' color marró de Brownie, per 49,90 euros | Brownie

 

El toc més xic del ‘look’ de Paula Echevarría el posen les botes altes de color blanc, un altre ‘must’ que ha causat furor entre les ‘it girls’ d’arreu del món durant el 2018 i que seguirà fent-ho aquest 2019. Paula ha triat unes de Guts&Love, però a Zara es poden trobar les mateixes rebaixades dels 99,95 als 59,99 euros.

Botes de tacó de pell color blanc de Zara, per 59,99 euros | Zara

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris