Les rebaixes de Mango i Stradivarius vesteixen a Paula Echevarría

El primer ‘look’ del 2019 que mostra Paula Echevarría en el seu blog ‘Tras la pista de Paula’ arrasa per Instagram i és de firmes 'low cost'

Paula Echevarría luce un nuevo 'look' de las rebajas de Mango y Stradivarius
Paula Echevarría mostra un nou 'look' de les rebaixes de Mango i Stradivarius | Tras la pista de Paula

L’actriu Paula Echevarría s’ha convertit en una de les famoses més inspiradores pel que fa a la moda, i és que les marques es barallen perquè la ‘influencer’ llueixi els seus models ja sigui pel seu blog com per Instagram. Segons a avançat ‘La Coctelera’, Paula Echevarría ha arrasat amb la publicació del seu primer ‘look’ d’aquest 2019.

  • Notícia relacionada: Paula Echevarría sorpèn en vendre la seva roba per internet

El primer ‘look’ del 2019

L’últim ‘outfit’ que Paula ha publicat a Instagram ha fascinat enormement, sobretot després de saber que l’actriu espanyola ha triat molts dissenys de firmes de baix cost que actualment estan rebaixats a meitat de preu. 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

La primera combinació de l’any de la ‘influencer’ segueix una de les tendències que seran clau aquest 2019: el monocolor beix. Tot i que ella l’ha combinat amb el blanc, és una elecció perfecta.

Paula Echevarría compra per rebaixes

Falda plisada estampada de Mango, por 19,99 euros
Faldilla estampada de Mango per 19,99 euros | Mango

 

El més destacat de l’elecció que Paula Echevarría mostra per Instagram és una faldilla ‘midi’ de color beix que es pot adquirir a les botigues de la firma espanyola  Mango. L’article s’ha esgotat durant les rebaixes de gener, però es pot trobar una versió ideal en tons marrons i estampats per tan sols 19,99 euros

Per fer front al fred de principis d’any, l’actriu s’ha decidit per un jersei de punt trenat de teixit xenilla, extremadament suau, que es pot trobar a Stradivarius pel rebaixat preu de 15,99 euros. Això sí, la peça també està a punt d’esgotar-se.

Jersey chenilla trenzas color crudo de Stradivarius, por 15,99 euros
Jersei xenilla trenat de color blanc d'Stradivarius, per 15,99 euros | stradivarius

 

Paula Echevarría ha seguit, tanmateix, una de les últimes tendències en moda: l’actriu ha sucumbit a l’abric de pèl efecte ‘peluix’. El seu és de la firma juvenil espanyola Brownie, i també està rebaixat dels 69 euros als 49,90

Abrigo peluche 'bear' color marrón de Brownie, por 49,90 euros
Abric peluix 'bear' color marró de Brownie, per 49,90 euros | Brownie

 

El toc més xic del ‘look’ de Paula Echevarría el posen les botes altes de color blanc, un altre ‘must’ que ha causat furor entre les ‘it girls’ d’arreu del món durant el 2018 i que seguirà fent-ho aquest 2019. Paula ha triat unes de Guts&Love, però a Zara es poden trobar les mateixes rebaixades dels 99,95 als 59,99 euros.

Botas de tacón de piel color blanco de Zara, por 59,99 euros
Botes de tacó de pell color blanc de Zara, per 59,99 euros | Zara

 

  • També pots llegir: Les deus millors sabates de les rebaixes de Zara

Comentaris

envia el comentari