ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma més de 40.000 nous casos de Covid-19 i 492 morts per la malaltia

Els 'looks' més barats per a copiar l'estil eivissenc de Sara Carbonero

La dona d'Iker Casillas va causar sensació durant la presentació de la col·lecció de joies 'Mi Mar' a Porto

Sara Carbonero causa sensació allà per on passa. Fa uns dies que la dona d'Iker Casillas va presentar a Porto la seva nova col·lecció de joies 'Mi Mar', per Ágatha París. Les joies, sens dubte, van seduir a tots els presents. 

Ara bé, si hi ha una cosa que va deixar bocabadats a tots els que la van veure va ser el seu estil, el seu vestit, la seva bellesa innata de la qual va fer gala només arribar a l'esdeveniment. Aquell dia feia molt mal temps a Porto, però això no li va importar a Carbonero a l'hora d'escollir el seu estilisme.

 

Un vestit de Loewe de 1.600 euros

L'expresentadora de Telecinco es va presentar a la cita amb un impressionant vestit estil crochet de la marca Loewe. L'estil eivissenc de la peça va causar furor entre els assistents i els seus seguidors d'Instagram, on va publicar una sèrie de fotografies amb el 'look' al complet. Tal com es pot veure a les fotografies, el vestit és de màniga llarga i amb un escot acabat en pic.

La faldilla és llarga fins als peus i està teixida d'una forma diferent de la part superior, donant una sensació de més amplitud i vol. La sorpresa ha arribat quan s'ha descobert que el vestit de la Carbonero, a banda de ser molt bonic, també és molt car. Concretament, té un preu de 1.600 euros, sens dubte, una peça que no està a l'abast de tothom. 

Altres opcions molt més barates

Ara bé, altres marques no s'han quedat enrere i han aprofitat el furor de la publicació de la periodista per a fer la seva contraoferta, evidentment, a uns preus molt més assequibles per a tothom. Oysho és una de les marques que també presenta entre els vestits d'aquesta temporada un semblant al de Loewe. En aquest cas, la tendència crochet es combina amb formes geomètriques i una petita obertura a l'esquena. També és de màniga llarga i cobreix totes les cames, és a dir, és ideal per a portar amb unes sabates altes que estilitzin encara més la figura. El vestit d'Oysho es pot aconseguir per només 27,99 euros.

Vestit crochet d'Oysho
Oysho té un vestit crochet perfecte per a l'estiu | Oysho

Per la seva banda, Zara ofereix un altre vestit estil crochet però amb formes molt més amples que fan de la peça gairebé una transparent. Si aquest és el que t'agrada, has de saber que té un preu de 29,95 euros, sens dubte, molt més ajustat i adient a les economies mitjanes.

Vestit de crochet de Zara
Zara presenta una aposta molt atrevida en estil crochet | Zara

 

Tanmateix, Sfera presenta un vestit que, tot i que no està fet amb crochet, el seu teixit el recorda. En aquest cas és de màniga curta, molt més estiuenc i té un preu de 35,99 euros.

Vestit d'Sfera
Sfera té un vestit estiuenc molt semblant al de Loewe | Sfera

 


Comentaris

envia el comentari