Els 'looks' de Sara Carbonero que marcaran tendència aquesta primavera

La periodista ha compartit a les xarxes socials les peces bàsiques per afrontar els pròxims mesos

Imatge d'arxiu de Sara Carbonero
Sara Carbonero és una inspiració en el món de la moda | Redacció

Les xarxes socials s'han convertit en la millor passarel·la de moda per agafar inspiració i tenir clares quines seran les tendències de la temporada. Aquest fet encara agafa més importància si les persones que mostren els seus 'looks' són famoses i estan reconegudes pel seu estil a l'hora de vestir. Aquest és el cas de Sara Carbonero, la qual sempre sorprèn els seus seguidors amb propostes de moda que no deixen indiferent ningú.  

Tendències 'low-cost'

L'estil de la periodista barreja un toc informal amb detalls elegants i, a més, aconsegueix crear 'looks' seguint les últimes tendències però combinant peces 'low cost' que es poden adquirir a preus econòmics a les botigues de moda més populars.

En els últims dies, Carbonero ha fet diferents propostes seguint aquestes directrius exhibint un vestit de Zara amb una jaqueta texana i, d'altra banda, uns pantalons blancs de Mango. En els dos casos, aquestes peces formen part de les tendències imprescindibles d'aquesta primavera.

La primera proposta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Sara Carbonero (@saracarbonero) el

El primer 'look' és perfecte per quan comença a sortir el sol, ja que combina un vestit informal amb una jaqueta texana. El vestit és de Zara i consta d'una part blanca que és similar a una samarreta bàsica i d'una faldilla a ratlles que aporta molt dinamisme a la proposta perquè té la mateixa forma que un 'pareo'. Amb aquests dos elements, s'aconsegueix un aire modern però amb un toc estiuenc per donar la benvinguda al bon temps. El vestit es pot trobar a Zara per 22,95 euros però ha tingut tant d'èxit entre els clients que algunes talles estan esgotades.

El segon 'look' de Sara Carbonero el va presentar amb una bonica fotografia a Oporto. En aquest cas, la periodista va optar per combinar els colors blancs i 'nude' en peces bàsiques. Però la clau d'aquesta proposta van ser els pantalons, els quals es poden comprar a Mango per 29,99 euros i tenen moltes opcions per convertir-se en una de les peces claus al nostre armari durant aquesta primavera. Per arrodonir el 'look', Carbonero va completar aquesta combinació amb unes sabates de taló de color rosa que aconsegueixen aportar un toc elegant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Sara Carbonero (@saracarbonero) el


Comentaris

envia el comentari