Imatge de la campanya 'A quadres' de Primark

L'últim abric de Primark que ha esdevingut viral a Instagram

La tendència de quadres 'grunge' torna més fort que mai i l'últim abric de Primark ha esdevingut viral gràcies a aquest estampat

Stacey Salomon s’ha tornat a aliar amb Primark i ha llançat una segona col·lecció en col·laboració amb la firma ‘low-cost’ per excel·lència, i que té una peça clau que està arrasant a Instagram: un abric llarg de quadres negres i vermells d'estil 'grunge' que costa 40 euros.

La primera col·lecció de la dissenyadora amb Primark va esdevenir tot un èxit, i pel que es veu aquesta va pel mateix camí. La mateixa dissenyadora ha assegurat que el més prioritari per a ella d’aquesta nova col·lecció, ha estat buscar la comoditat per a la usuària: «Volia que hi hagués peces de roba amb les quals les dones es sentissin bé en tots els sentits. Si hagués de descriure la col·lecció en una sola frase, diria que  es tracta de roba per al dia a dia de qualsevol persona, per a qualsevol moment i ocasió, cosa que m’encanta», ha assenyalat.

L’abric d’aquesta col·lecció que triomfa a Instagram

L’abric que està causant autèntic furor entre les Instagramers és un d’estil ‘grunge’ amb estampat de quadres vermell i negre, que aporta un toc sofisticat per ser un abric llarg, i que a més combina a la perfecció amb qualsevol ‘look’, tant amb texans com amb faldilla i botes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The red and black comeback Coat £35/€40/$45 #Primark #fashion #AW19

Una publicación compartida de Primark (@primark) el

  

 

Encara que els colors que predominen durant l’hivern són els foscos, les instagramers s’encarreguen de demostrar-nos que  amb aquest abric, podràs lluir el color blanc i també quedarà un ‘look’ perfecte, cosa que demostra la gran versatilitat d'aquest abric.

 

Per a les qui els agradi l’estampat de quadres 'grunge' però no s'hi atreveixin en format abric, poden apostar també per una bufanda gran de Primark amb el mateix estampat, que aportarà un toc de color als conjunts més neutres; també tens com a altra opció,  la típica camisa de llenyataire, que pots trobar a Primark, i que és un imprescindible de l’hivern.

 

 

 

També et pot interessar...