Mango Outlet posa a la venda vestits per menys de 5 euros

La botiga també s’ha afegit a les rebaixes d’hivern i ofereix articles de moda amb descomptes de fins al 80%
Les rebaixes d'hivern de Mango Outlet tenen descomptes de fins al 80% | Mango Outlet

 

Un dels establiments preferits dels amants de Mango és, sense cap dubte, la botiga Mango Outlet, on es poden trobar articles rebaixats durant tot l’any. Ara, segons ha avançat ‘La Coctelera’, Mango Outlet ha sorprès sumant-se a les rebaixes, on es poden trobar vestits per menys de 5 euros a la botiga ‘online’.

 

 

En la secció de rebaixes de Mango Outlet, ja sigui en l'establiment físic com a la seva botiga 'online', es poden trobar vestits rebaixats fins al 80% sobre el preu inicial. Els següents cinc vestits són peces irresistibles: es poden trobar per menys de 5 euros

 

Vestit de tirants amb estampat floral

Una de les millors idees per aprofitar al màxim les rebaixes d’hivern és comprar peces de roba de l’estiu passat que funcionin pel pròxim estiu. Aquest vestit negre amb estampats retro de Mango Outlet promet ser tendència aquest estiu 2019. Elaborat amb teixit elàstic, tirants amples, coll rodó i volants, té un preu de només 4,99 euros.

Vestit amb estampat de flors retro | Mango Outlet

 

Vestit ‘midi’ arrufat: versàtil

El següent vestit es pot utilitzar tant a l’estiu com a l’hivern, ja que la seva confecció és molt versàtil i permet diferents combinacions. És de color vermell amb estampats florals en tons liles i blancs, d’altura ‘midi’ amb escot i mànigues tres quarts. A més, el vestit fa ressaltar la cintura i es pot trobar per 4,99 euros, un 88% menys sobre el preu inicial. 

Vestit molt versàtil, amb detalls que marquen la cintura, a Mango Outlet | Mango Outlet

 

Vestit ‘cold-shoulder’ de vellut

Mango Outlet ofereix un vestit de vellut i mànigues descobertes per només 3,99 euros | Mango Outlet

 

Si el que es vol és lluir un vestit de vellut, encara s’és a temps amb aquest model de Mango Outlet, que es pot trobar a la botiga per 3,99 euros. Aquest model és d’espatlles descobertes i tirants amples, màniga curta amb volant, alçada ‘midi’ i es pot trobar tant en color rosa com en blau.

 

 

 

Vestit de màniga tres quarts

Aquest vestit de Mango Outlet es pot aconseguir en vermell, cru o negre | Mango Outlet

 

Un altre vestit destacat és aquest altre, curt i de silueta ampla, amb mànigues tres quarts i una mica de volant, ideal de cara a la primavera de 2019. Es pot trobar a Mango Outlet per només 3,99 euros, i amb diferents colors de base: vermell, cru i negre. 

Un de minimalista i amb textures

Silueta bàsica per l'estiu que es pot trobar per 4,99 euros | Mango Outlet

 

Hi ha peces que són bàsiques i sempre combinen bé per la seva simplicitat i elegància. És el cas d’aquest vestit d’estiu bàsic, curt i de silueta entallada. Mango Outlet l’ofereix en teixit de barreja de cotó, tirants amples i escot quadrat. A més, està en dos models: de color blau marí o de color blanc trencat, per un preu de tan sols 4,99 euros.