IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Una marca catalana de cosmètica, la més venuda al 'Singles Day' a la Xina

L'empresa MartiDerm va ingressar uns vuit milions d'euros gràcies als productes, sobretot cremes 'antiedat', que va comercialitzar a través d'AliBaba

MartiDerm es va col·locar com una de les 10 Pymes amb majors vendes a Alibaba durant el 'Single Day
MartiDerm es va col·locar com una de les 10 pimes amb majors vendes a Alibaba durant el 'Single Day'   | CatalunyaDiari.cat

La companyia de comerç en línia xinesa Alibaba és una gran plataforma per qualsevol empresa que es vulgui introduir en el mercat del país asiàtic. Aquest gegant de les vendes ‘online’ és el principal protagonista de l’equivalent xinès al ‘Black Friday,’, el ‘Single Day’. Durant aquesta jornada de grans ofertes, que va tenir lloc el passat 11 de novembre, una de les grans triomfadores va ser la marca catalana de cosmètica MartiDerm.

L’empresa catalana es va convertir en la líder del seu sector i una de les deu més venudes en el portal per pimes d’Alibaba, Tmall Global, durant aquesta jornada dedicada a les ofertes per persones solteres. MartiDerm va vendre uns sis milions dels seus productes, sobretot cremes ‘antiedat’, amb les quals va facturar prop d’uns vuit milions d’euros.         

Una antiga farmàcia convertida en un gran multinacional

L’origen d’aquesta companyia d’èxit internacional es troba en una farmàcia del municipi de Cervelló, al Baix Llobregat, que es va fundar el 1952. La família Martí Tor, propietaris de l’establiment, van decidir crear una empresa especialitzada en dermatologia el 1997.

Després d’anys de creixement, l’any 2015 van decidir expandir les seves fronteres i obrir-se al mercat internacional. Actualment, ja venen els seus productes a 32 països, tenint un gran impacte en el continent asiàtic. Les seves exportacions representen el 54% del total dels seus ingressos comercials.

És l’empresa cosmètica líder en el mercat xinès i de Corea del Sud

El seu gran volum de negoci, l’any 2017 van facturar 38 milions d’euros doblant la facturació de 2016, no es podria entendre sense el mercat estranger, sobretot l’Asiàtic. La consellera delegada de MartíDerm, Montse Martí, explicava a ‘El País’ que la seva empresa ha entès les demandes dels consumidors xinesos, els quals busquen «productes importats de molt alta qualitat».     

Martí afirmava també que la seva companyia és líder de vendes a la Xina i a Corea del Sud. El comerç electrònic però també la fabricació de productes específics pels seus clients asiàtics, com petites ampolles amb vitamina C contra la pell grassa o cremes de nit ‘antiedat’, han estat clau en la seva expansió per Orient.


Comentaris

envia el comentari