Imatge del logo de Mercadona.

Mercadona anuncia un nou canvi: ja no reconeixeràs un dels seus productes estrella

Preferit de molts, aquest producte de Mercadona comptarà amb una altra sèrie de característiques

Fa només unes setmanes, érem testimonis de com Mercadona millorava la recepta de les patates amb allioli. Un canvi que ha suposat que els clients puguin gaudir d'un plat preparat amb el mateix sabor i qualitat que un plat casolà.

Però, una vegada més, la coneguda cadena de supermercats Mercadona ha tornat a mostrar el seu interès per millorar l'experiència dels seus clients, que anomena «Caps». Aquesta vegada s'han centrat a millorar un producte de la secció de neteja i llar, demostrant així el seu compromís incansable per oferir productes amb la millor qualitat possible.

El reforçat producte de Mercadona: millor qualitat al mateix preu

A partir d'ara, entre els passadissos de Mercadona podrem trobar un producte millorat gràcies a la col·laboració amb els «Caps» i el Proveedor Totaler Ubesol. El producte en qüestió és la Fregona de Microfibra Absorbent de Bosque Verde, una de les opcions més cridaneres del catàleg de la cadena de supermercats.

El pal de fregar, elaborat a la localitat d'Atzeneta d'Albaida (València), compta amb noves adaptacions per millorar l'experiència de l'usuari. Per això, aquest producte ni s'encongeix ni s'eixampla quan entra en contacte amb l'aigua calenta. A més, gràcies a la facilitat amb què es maneja, és possible gaudir d'una major absorció i un assecat instantani. Gràcies a aquestes mesures, podràs gaudir d'un terra net en el menor temps possible. A partir d'ara, fregar no et robarà tant de temps com abans.

Així mateix, la Fregona de Microfibra Absorbent és una opció ideal i respectuosa amb la majoria de terres, per la qual cosa podràs gaudir del seu ús en terres de tarima com parquet, marbre, 'porcellànic' i granit.

Foto de joc de fregones Mercadona
La fregona es pot comprar en un joc de dos colors | Mercadona

Cal destacar que una de les raons del seu èxit és un dels components principals, la microfibra: un tipus de fibra capaç d'absorbir més que un cotó. Les seves propietats tèxtils permeten que no deixi rastre en netejar amb ella, per la qual cosa podràs deixar-te de preocupar per les possibles marques al terra un cop estigui fregat.

Tant a botigues físiques com al portal en línia de Mercadona, podràs fer-te amb aquest producte de neteja per un preu molt econòmic. De la mateixa manera, comptes amb la possibilitat de comprar-te una unitat o dues, aquestes últimes en un joc de dos pals de fregar de color blau i lila. En contenir dos colors diferents, podràs fer-los servir per diferenciar entre les zones que neteges, facilitant així la tasca de fregar. Només hauràs de procurar no fer-la servir directament amb productes de neteja concentrats, entre altres recomanacions.

L'estratègia de Mercadona: productes de qualitat al millor preu

Aquest tipus de millora no és un fet casual, ja que es deu a l'estratègia coneguda com a SPB (Sempre Preus Baixos), la qual Mercadona practica des de 1993. Després d'analitzar quins productes es venien més, van arribar a la conclusió que aquests, justament, eren aquells que tenien una màxima qualitat al millor preu.

▶️ Vídeo del dia

Per aconseguir que els seus productes siguin el més òptims possible, la cadena treballa, des de llavors, mà a mà amb: El Cap, El Treballador, El Proveïdor, La Societat i El Capital. Un conjunt d'elements indispensables per aconseguir la màxima qualitat dels seus productes.

Seguint en aquesta línia, Mercadona promou estratègies que fomenten un consum conscient i crític, amb la intenció que els productes suposin el menor impacte possible per al medi ambient. Un compromís que van demostrar fa poc amb alguns dels seus productes, com en el cas de la Truita de Patates i les Patates Braves, productes en què van canviar el seu envàs. El fet de substituir la base negra que contenien per una altra de transparent ha suposat que el seu reciclatge sigui més fàcil.