Mercadona aposta per un nou disseny d’uniformes

La nova indumentària busca ser més ergonòmica i moderna i la seva implementació es farà efectiva entre març i juliol

Mercadona substitueix els uniformes i aposta per la comoditat i la modernitat
Mercadona substitueix els uniformes i aposta per la comoditat i la modernitat | MERCADONA

La cadena de supermercats Mercadona ha començat avui, primer dilluns de març, a incorporar el nou disseny d’uniforme més còmode i modern, substituint així la indumentària actual. Segons ha comunicat l’empresa, ha dut a terme una inversió de 29 milions d’euros per fer possible aquesta renovació.

Aquesta novetat ja està a l’abast dels treballadors dels més de 400 supermercats que segueixen el nou model de botiga eficient a Espanya, mentre que a la resta de botigues aquest canvi serà progressiu. La data límit per efectuar aquesta renovació d'indumentària a la cadena de supermercats és el 22 de juliol.

Més ergonomia, més qualitat i més modernitat

La finalitat principal d’aquesta renovació és la millora dels llocs de treball gràcies a uns uniformes més còmodes i moderns. Així doncs, Mercadona ha optat per teixits elàstics i un disseny de camises més ergonòmics, facilitant així la mobilitat.

Imatge del nou uniforme dels treballadors de Mercadona
Imatge del nou uniforme dels treballadors de Mercadona | MERCADONA

 

A més a més, la millora de la qualitat de les peces de roba assegura que sigui transpirable i que tingui una bona resistència. L’actualització del disseny també respon a la recerca d’una imatge corporativa més moderna, d’acord amb el nou model de botiga eficient que Mercadona està implementant progressivament a tots els seus establiments.

La idea forma part d’un conjunt d’iniciatives que l’empresa valenciana ha dut a terme per satisfer el treballador, al mateix temps que reforça la seva política de recursos humans i continua així al capdavant de la llista d'empreses que té més cura dels seus empleats.

Garantint una creació de treball estable des del primer moment i de qualitat, aquestes mesures beneficien al desenvolupament personal i professional dels treballadors que componen la plantilla de Mercadona.

Així és el nou uniforme per la secció de perfumeria de Mercadona
Així és el nou uniforme per la secció de perfumeria de Mercadona | MERCADONA

 


Comentaris

envia el comentari