Mercadona aposta per un nou disseny d’uniformes

La nova indumentària busca ser més ergonòmica i moderna i la seva implementació es farà efectiva entre març i juliol
Mercadona substitueix els uniformes i aposta per la comoditat i la modernitat | MERCADONA

 

 

La cadena de supermercats Mercadona ha començat avui, primer dilluns de març, a incorporar el nou disseny d’uniforme més còmode i modern, substituint així la indumentària actual. Segons ha comunicat l’empresa, ha dut a terme una inversió de 29 milions d’euros per fer possible aquesta renovació.

 

Aquesta novetat ja està a l’abast dels treballadors dels més de 400 supermercats que segueixen el nou model de botiga eficient a Espanya, mentre que a la resta de botigues aquest canvi serà progressiu. La data límit per efectuar aquesta renovació d'indumentària a la cadena de supermercats és el 22 de juliol.

 

 

 

 

Més ergonomia, més qualitat i més modernitat

La finalitat principal d’aquesta renovació és la millora dels llocs de treball gràcies a uns uniformes més còmodes i moderns. Així doncs, Mercadona ha optat per teixits elàstics i un disseny de camises més ergonòmics, facilitant així la mobilitat.

 

Imatge del nou uniforme dels treballadors de Mercadona | MERCADONA

 

 

A més a més, la millora de la qualitat de les peces de roba assegura que sigui transpirable i que tingui una bona resistència. L’actualització del disseny també respon a la recerca d’una imatge corporativa més moderna, d’acord amb el nou model de botiga eficient que Mercadona està implementant progressivament a tots els seus establiments.

 

La idea forma part d’un conjunt d’iniciatives que l’empresa valenciana ha dut a terme per satisfer el treballador, al mateix temps que reforça la seva política de recursos humans i continua així al capdavant de la llista d'empreses que té més cura dels seus empleats.

 

Garantint una creació de treball estable des del primer moment i de qualitat, aquestes mesures beneficien al desenvolupament personal i professional dels treballadors que componen la plantilla de Mercadona.

 

Així és el nou uniforme per la secció de perfumeria de Mercadona | MERCADONA