Mercadona aposta pels 'superaliments' i oferirà germinat d'alfals i col verda

D'aquesta forma, la coneguda cadena de supermercats valenciana demostra que vol atreure també el públic vegetarià i vegà

Imagen de archivo de un rótulo de la cadena de supermercados Mercadona
Mercadona ha decidit apostar pels 'superaliments' que triomfen en molts països | Mercadona

Actualment, les dietes veganes guanyen cada vegada més popularitat i seguidors, i és que són molts els que volen canviar radicalment el seu estil de vida, i apostar per un diferent, o saludable. El veganisme va més enllà de la simple alimentació, ja que es tracta de tota una filosofia de vida, en la qual tot gira al voltant del respecte als animals i el rebuig de la seva explotació. 

En aquest cas, l'alimentació és 100% vegetal i, per tant, queden excloses totes les carns, el peix, el marisc, els productes lactis, els ous i fins i tot la mel. En definitiva, qualsevol producte que tingui un origen animal directe o indirecte queda automàticament rebutjat. 

Mercadona aposta clarament pels 'superaliments'

Mercadona ha volgut tenir un bon gest amb aquest públic tan especial, i és per això que les darreres novetats que han arribat als seus locals són els germinats de col verda, d'alfals, de bròquil i de raves picants. Es tracta de productes populars, que també estaran disponibles en línia, i que arribaran de la mà del proveïdor murcià European Herbs, que els comercialitzarà sota la marca Ideal Chef. 

El gegant valencià de supermercats ha anat guanyant molt de reconeixement per introduir productes nous, per poder mantenir la seva gamma de productes actualitzada, i el seu domini en el sector. Anteriorment, ja va destacar el mes d'octubre per portar als seus locals noves pizzes amb massa farcida, sucs i els populars 'smoothies'. Ara, la marca de Juan Roig vol seguir millorant, i els 'superaliments' són una gran oportunitat, ja que segons la consultora Nielsen han anat guanyant cada vegada més demanda a Espanya. 

Selección de germinados, conocidos como 'superalimentos'
Les noves seleccions de germinats que arribaran a Mercadona | CatalunyaDiari.cat

 

De fet, sembla que un 25% els consumidors està disposat a afegir a la seva compra habitual els germinats. Productes molt saludables, perquè contenen més nutrients i són més digestius que les verdures i els llegums convencionals. En definitiva, tot un reclam per al públic general, i concretament per a aquell que ha apostat per les dietes veganes o vegetarianes. 

Nous productes per conquerir els clients

Aquesta nova oferta de la companyia que presideix el valencià Juan Roig arriba amb un total de quatre variants, que tindran preus que oscil·larà entre els 27 i els 30 euros el quilo. Cal dir, però, que el públic podrà degustar-los sense gastar tants diners, perquè es vendran amb safates de 50 grams. 

Segons European Herbs, els germinats neixen a partir de llavors seques de cereals o altres plantes. Els germinats són coneguts per la versatilitat amb la qual es poden utilitzar als nostres plants, i és que serveixen per a amanides, entrepans i fins i tot batuts. Abans de consumir-los, però, s'han de rentar sempre. 

Germinats d'alfals

Dues de les principals característiques dels germinats són el seu alt contingut en proteïnes i el seu baix nivell calòric. A més, i com a característica única dels d'alfals, serveixen per recuperar-se en cas de patir «anèmies o hemorràgies».

Germinats de col verda

D'altra banda, en el cas dels de col verda o 'kale', «la porció d'una tassa té més calci que la llei i més ferro que la carn», segons l'empresa productora. Es tracta d'una verdura, com el nom indica, de la família de les cols, molt rica en nutrients i amb importants beneficis per a la salut. 


Comentaris

envia el comentari