El dolç 'healthy' de Mercadona que triomfa i que val poc més d'1 euro

La beguda és rica en proteïnes i no conté lactosa ni sucres

L'entrada d'un Mercadona
La cadena ha presentat un nou producte 'healthy' | Cedida

Mercadona no deixa de sorprendre els seus clients amb l'arribada de nous productes. Fa poc posava a la venda una crema 100% de cacauet, sense sucres ni olis refinats. Però la companyia valenciana té més novetats dolces. En aquesta ocasió, la cadena ofereix als consumidors un batut de xocolata ric en proteïnes

El dietista i nutricionista, Jesús Baraza, que està al capdavant del compte d'Instagram 'elnutricionisto', ha publicat la seva opinió sobre el producte en qüestió: «No està ple d'ingredients insans per anomenar-lo ultra processat, però tampoc és la millor opció per un consum habitual». No obstant això, afegeix que es tracta d'un bon aliat si l'objectiu és reduir el consum de sucre: «els productes edulcorats ens poden ser útils durant el procés d'eliminar el sucre dels nostres hàbits o com 'capritxos' de forma ocasional».

Els ingredients d'aquest batut són aigua, llet, proteïna, diferents edulcorants i additius. Té un preu d'1,20 euros i ve en envàs de 33 centilitres. A més de contenir 26 grams de proteïnes, també és una font de vitamina B6.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

+PROTEÍNAS chocolate, para consumo ocasional (si quieres).⁣ ⁣⁣ Visto en Mercadona. Precio 1,20€ / 330ml.⁣⁣ ⁣⁣ Ingredientes resumen: agua + leche + proteína + edulcorantes + aditivos.⁣ ⁣ ⁣⁣ No está repleto de ingredientes insanos como para llamarlo ultraprocesado pero tampoco es la mejor opción para un consumo habitual.⁣ ⁣ Los productos edulcorados pueden sernos útiles durante el proceso de eliminar el azúcar de nuestros hábitos o como "caprichos" de forma ocasional. Pero también elevan nuestro umbral del dulzor y enmascaran el sabor real de los alimentos, dificultando que nos acostumbremos a los alimentos al natural, que es la forma más saludable y la que nos facilitará tener una mejor relación con la comida.⁣ ⁣ Primero y más importante introduce una porción proteica en todas tus comidas, después ya habrá tiempo para pensar en suplementos o alimentos fortificados.⁣ ⁣⁣ Has probado este batido? Cuál es tu fuente favorita de proteínas? Te leo en los comentarios!⁣⁣ ⁣⁣ #perderpeso #perdergrasa #perderpesorapido #perderbarriga #perderpesourgente #mercadona #novedadesmercadona #adelgazarcomiendo #adelgazarsano

A post shared by Jesús Baraza (@elnutricionisto) on

L'opció ideal per esportistes

Es tracta d'un producte que pot consumir tothom però és un batut ideal per aquelles persones esportistes o que necessiten un 'extra' de proteïnes. L'empresa de Lleó 'Lactiber' és l'encarregada de fabricar aquesta beguda que es ven exclusivament a Mercadona. L'empresa també fabrica el batut amb sabor a vainilla i d'una llet desnatada rica en proteïnes i que aporta una bona quantitat de calci.

El passat més de febrer, l'Institut Cerdà va publicar una classificació d'innovacions del sector l'any 2020 a Espanya i entre elles podem trobar la gamma de llet i batuts +Proteïnes Hacendado que és la primera que no conté lactosa i que compta amb una alta concentració de proteïnes.


Comentaris

envia el comentari