El dolç 'healthy' de Mercadona que triomfa i que val poc més d'1 euro

La beguda és rica en proteïnes i no conté lactosa ni sucres
La cadena ha presentat un nou producte 'healthy' | Cedida

 

Mercadona no deixa de sorprendre els seus clients amb l'arribada de nous productes. Fa poc posava a la venda una crema 100% de cacauet, sense sucres ni olis refinats. Però la companyia valenciana té més novetats dolces. En aquesta ocasió, la cadena ofereix als consumidors un batut de xocolata ric en proteïnes

 

El dietista i nutricionista, Jesús Baraza, que està al capdavant del compte d'Instagram 'elnutricionisto', ha publicat la seva opinió sobre el producte en qüestió: «No està ple d'ingredients insans per anomenar-lo ultra processat, però tampoc és la millor opció per un consum habitual». No obstant això, afegeix que es tracta d'un bon aliat si l'objectiu és reduir el consum de sucre: «els productes edulcorats ens poden ser útils durant el procés d'eliminar el sucre dels nostres hàbits o com 'capritxos' de forma ocasional».

 

Els ingredients d'aquest batut són aigua, llet, proteïna, diferents edulcorants i additius. Té un preu d'1,20 euros i ve en envàs de 33 centilitres. A més de contenir 26 grams de proteïnes, també és una font de vitamina B6.

 

 

L'opció ideal per esportistes

Es tracta d'un producte que pot consumir tothom però és un batut ideal per aquelles persones esportistes o que necessiten un 'extra' de proteïnes. L'empresa de Lleó 'Lactiber' és l'encarregada de fabricar aquesta beguda que es ven exclusivament a Mercadona. L'empresa també fabrica el batut amb sabor a vainilla i d'una llet desnatada rica en proteïnes i que aporta una bona quantitat de calci.

 

El passat més de febrer, l'Institut Cerdà va publicar una classificació d'innovacions del sector l'any 2020 a Espanya i entre elles podem trobar la gamma de llet i batuts +Proteïnes Hacendado que és la primera que no conté lactosa i que compta amb una alta concentració de proteïnes.

 

Més notícies de la categoria Moda i consum