Mercadona obrirà un centre logístic a la Zona Franca

La cadena de supermercats ha signat el lloguer d'una nau en construcció i es preveu que el magatzem comenci a funcionar el 2020
Imatge d'arxiu d'un supermercat de Mercadona
Imatge d'arxiu d'un supermercat de Mercadona | Mercadona

Mercadona té la intenció d'obrir un nou centre logístic a la Zona Franca de Barcelona per a les seves vendes en línia. Per això, la cadena de supermercats ja hauria signat el lloguer d'una nau que actualment està en construcció. Es tracta d'un espai de 10.500 metres quadrats situat en una parcel·la de 20.000 metres quadrats, segons ha informat TV3.

 

Mercadona impulsa la creació de centres logístics

Des de la cadena de supermercats apunten que es preveu que el centre logístic comenci a funcionar l'any 2020, un cop la construcció de la nau, que no correspon a Mercadona, hagi finalitzat. D'aquesta forma, l'empresa presidida per Juan Roig ampliarà els seus 'ruscs', nom amb el qual ha batejat els seus magatzems logístics per al seu negoci en línia.

 

El primer d'aquests centres va obrir a València el 21 de maig i compta amb una superfície d'uns 13.000 metres quadrats. Aleshores, ja es va apuntar al fet que si acabava funcionant, es buscarien nous emplaçaments en altres ciutats, com Barcelona i Madrid, per obrir nous magatzems per al seu canal de venda en línia. Ara, sembla que ja és una realitat amb el lloguer d'una nau a la capital catalana.

 

Amazon obrirà a Barberà del Vallès el segon centre més gran de Catalunya

La notícia de l'obertura d'un centre logístic de Mercadona a Barcelona arriba poques hores després que es conegués que Amazon també ha decidit obrir un nou magatzem al nostre territori, en aquest cas el setè que tindrà la companyia de comerç electrònic a Catalunya. 

 

La multinacional llogarà una nau a Barberà del Vallès, en uns terrenys molt propers de la ITV del polígon Can Roqueta de Sabadell. Es tracta d’una parcel·la de 80.000 metres quadrats, propietat de la promotora Goodman, on ja s’està construint una plataforma logística de 51.000 metres quadrats que constarà de dos edificis. Un cop les obres hagin finalitzat, la immobiliària llogarà la nau a la multinacional com ja va fer amb les instal·lacions de la Zona Franca.

 

De moment, però, des d’Amazon encara no han confirmat l’arribada d’aquest nou centre al Vallès Occidental, tot i que fonts consultades per TV3 asseguren que ja haurien començat a buscar nous mossos de magatzem que treballarien en altres centres fins que el nou centre logístic estigui enllestit.

 

 Comentaris

envia el comentari