URGENT

🚨 Sanitat confirma més de 10.000 nous contagis i 254 morts més per coronavirus a Espanya

Torna un aclamat producte que Mercadona venia i va desaparèixer fa tres anys

Els consumidors han preguntat per la seva disponibilitat a través de les xarxes socials

Façana i pàrquing d'un Mercadona
Mercadona torna amb un dels seus productes més esperats | Cedida

El passat 2014 Mercadona treia a la venda una col·lecció de perfums, anomenada 'Fragance Grand Suit', amb l'objectiu de recrear les olors de diferents paradisos mediterranis i fer viatjar fins a Capri, Cap Ferrat i Santorini als seus consumidors.

Aquesta línia de perfums tenia com a objectiu que la gent tornés a viure les sensacions de la Costa Blava, Grècia o alguna illa de la badia de Nàpols, a Itàlia. L'anomenada 'Capri', és la segona colònia que proposa la cadena valenciana i està composta per notes verdes amb tocs florals i una base de fusta i 'musk' que li aporta un toc fresc, elegant i alegre. Es va convertir en un dels perfums més demandants però la col·lecció de perfums es va eliminar de l'assortiment de Mercadona després d'anys d'èxit.

'Fragance Grand Suit', la col·lecció dels viatges

Mercadona ha decidit fer 'viatjar' un cop més als seus consumidors i ha creat la col·lecció 'Fragance Grand Suit', que no només està composta pel perfum Capri sinó que també té fragàncies que et transporten directament a Cap Ferrat i Santorini.

Cap Ferrat, igual que Capri, també té notes verdes i cítriques amb un fons de 'musk, fusta i un toc d'ambre que brinden un toc més sofisticat i fresc, típic del sud-est francès. Santorini és l'última colònia de la col·lecció i té una fragància xiprer i floral que s'envolta d'unes notes cítriques tot convertint-la en una bona opció per una olor més fresca i un punt sensual.


Comentaris

envia el comentari