Mercadona comença a oferir Wifi gratis als seus establiments

Set supermercats de la Comunitat Valenciana seran els primers que comptaran amb aquest servei que, de moment, està en fase de proves

Imagen de archivo de una tienda Mercadona
Imatge d'arxiu d'un supermercat Mercadona | Mercadona

La companyia valenciana Mercadona, protagonista els últims dies per un defecte a les seves etiquetes,  continua pensant en quines són les novetats que pot oferir als  clients perquè aquests tinguin la millor de les experiències de compra possible i els productes més demanats i innovadors a cada moment. Recentment han anunciat l'aplicació de bosses de paper i caixes de cartró en substitució de les bosses de plàstic, que com succeeix als establiments de la competència,  acabaran desapareixent a causa de la seva prohibició per llei. 

Ara, a més d'augmentar la seva oferta cada cert temps, com per exemple amb l'arribada de safates de sushi fresc a 655 botigues, els supermercats valencians testaran nous serveis als seus establiments ‘laboratori'. A aquests mateixos supermercats distribuïts per tota Espanya també s'està provant de llençar una altra proposta que la majoria dels seus clients porten demanant des de fa temps.

Arriba la Wifi gratis a Mercadona

La cadena de Juan Roig està apostant per implementar als seus ‘laboratoris’ Internet gratis per a tots els seus clients. Segons informa el portal ‘Valencia Plaza’,  a començaments del 2018 es van iniciar les primeres proves de Wifi gratis al supermercat situat al carrer Blasco Ibáñez de la ciutat de València. 

Mercadona realiza pruebas en 7 supermercados para implementar Internet gratis
Mercadona realitza proves a 7 supermercats per implantar la Wifi gratis| Cedida

 

A més, al llarg del mes d'agost les proves d'Internet per als seus clients s'han dut a terme a altres botigues de la Comunitat Valenciana, concretament a 3 a la província de València i altres 3 a la província d'Alacant.

D'aquesta manera, si les proves continuen a bon ritme i després de valorar si la iniciativa aporta realment un valor afegit a l'experiència de compra dels clients de Mercadona, diferents establiments de la resta de l'estat comptaran amb Wifi Gratis pròximament.

Com connectar-nos amb el mòbil a la Internet de Mercadona

Per tal d'accedir al servei de Wifi gratis dins dels supermercats Mercadona només s'han de seguir una sèrie de passes bàsiques, com són incloure el nombre complet de l'usuari i el correu electrònic, encara que també se li ofereix la possibilitat de connectar-s'hi a través del seu perfil de Facebook.

Un cop completat l'accés, s'obrirà la pàgina web oficial de Mercadona en diferents idiomes indicant que ja es té permís per navegar en línia amb total llibertat i sense haver d'utilitzar el servei de dades del telèfon. També és possible trobar a la web de compra en línia de la companyia, encara que no està vinculada a obtenir Internet gratis als dispositius electrònics dels usuaris. 


Comentaris

envia el comentari