Mercadona posa a la venda el seu duo de fragàncies ‘Ikiru’

En la secció de Perfumeria es pot comprar la fragància tant per a ell com per a ella

El dúo de fragancias 'Ikiru' de Mercadona para hombre y mujer
El duo de fragàncies 'Ikiru' de Mercadona per a home i dona | Mercadona

Mercadona ofereix als seus clients una gran varietat de productes de cosmètica, bellesa i fragàncies, contínuament elaboren nous productes per posar a la venda i molts d'ells acaben sent grans èxits. És el que es preveu que passi amb una nova fragància que està disponible tant per home com per dona, es pot trobar a la Perfumeria de Mercadona amb el nom 'Ikuru'.

La cadena de supermercats ja ha anunciat que vendrà aquests dos productes com una proposta que pot formar part de la personalitat de cada persona que la compri, és això, precisament, el que indica el nom de les fragàncies. 'Ikuru' és una paraula japonesa que significa vida, a més, aquest producte es caracteritza per la seva atemporalitat i pel seu caràcter serè, elegant i pur.

 

Les fragàncies 'Ikiru'

L'olor d'aquestes fragàncies està format per aromes afruitats i cítrics, alhora que florals i aquàtics, cadascun especialment pensat per l'home i per la dona. Així doncs trobem 'Ikuru Femme' i també 'Ikuru Homme'.

La fragància per a elles, 'Ikure Femme', té un aroma delicat, especialment pensat per la dona, i «combina una cuidada selecció de flors com els lliris, el nenúfar o la rosa juntament amb fruites aquàtiques com el meló o el préssec amb un fons de notes ambrades, amb un toc de fusta i de musk».

D'altra banda, 'Ikuru Homme', la fragància per a ell, es caracteritza per ser minimalista i suau, amb presència d'olors cítrics, aquàtics i que recorden a la fusta. És un perfum que «barreja notes olfactòries aquàtiques amb notes cítriques d'aranja, síndria i llimona seguides per un cor d'acords aromàtics i un fons que recorda a la fusta amb acords de musk».

Comparan la fragancia de mujer 'Ikiru' con el perfume L'eau D' Issey, de Issey Miyake
Comparen la fragància de dona 'Ikiru' amb el perfum L'eau D'Issey, d'Issey Miyake| Cedida

 

El comparen amb un perfum de luxe

'Ikuru' és una d'aquelles fragàncies que poden estar incloses dintre dels perfums d'imitació de grans i prestigioses marques luxoses, com ja ha passat amb altres productes de la Perfumeria de la cadena supermercats. De fet, ja hi ha qui compara aquesta fragància de Mercadona amb el perfum d'Issey Miyake, L'eau D'Issey.

Segons el blog 'Mis cosas contigo', 'Ikiru Femme' és la reproducció fidel de L'eau D'Issey de la marca d'Issey Miyake. Molts asseguren que es tracta del mateix aroma i que la diferencia és que el de Mercadona no aguanta tant, en ser un 'eau de toilette' en comptes d'un perfum, com si ho és el de la marca d'Issey Miyake.

Un avantatge és el seu econòmic preu. Aquesta precisa imitació, juntament amb la versió per homes, es pot adquirir a Mercadona per un preu de només 8 euros, aproximadament. Comparant-lo amb el del perfum original que imita, el preu és bastant més baix, ja que L'eau D'Issey té un cost de 60 euros.


Comentaris

envia el comentari