Mercadona treu una nova edició limitada de les cremes corporals Sugarland

Es tracta de dues cremes hidratants per 2,60 euros amb olor de batut de plàtan i pastís de vainilla

Las 2 nuevas cremas corporales Sugarland, disponibles en Mercadona por 2,60 euros
Les dues noves cremes corporals Sugarland, disponibles a Mercadona per 2,60 euros | Mercadona

Mercadona ha optat per sorprendre tots els seus clients amb una novetat a les prestatgeries de la secció de perfumeria. Des de fa uns dies, ja es pot comprar un nou producte de cosmètica i cura personal en alguns establiments de la companyia valenciana.

Es tracta de dues cremes corporals de la marca Sugarland que destaquen per les seves fragàncies: Banana Attraction i Vanilla Addiction. Una nova edició limitada que es pot comprar per només 2,60 euros.

Cremes amb olor de vainilla i plàtan

La principal característica i el que més crida l'atenció de les cremes hidratants de Sugarland, és la seva dolça olor a postres, a més de la seva original presentació amb pots en color rosa.

La crema corporal Banana Attraction té l'olor d'un dels batuts més refrescants de l'estiu, el de plàtan amb galeta, una fragància molt dolça que perdura en la pell. Per la seva banda, la crema corporal Vanilla Addiction, com el seu nom indica, es caracteritza per l'aroma de pastís amb vainilla i tocs de poma.

Apta per a tot tipus de pells

Aquestes dues cremes d'edició limitada Sugarland es poden comprar pel mòdic preu de 2,60 euros i estan cridades a ser un dels productes preferits per molts clients de Mercadona per a la cura i el tractament de la pell. Es tracta d'un producte apte per a tot tipus de pells i que hidrata en profunditat. Malgrat ser de ràpida absorció, també es pot utilitzar per donar agradables massatges.

Un dels grans avantatges de les noves cremes corporals de Mercadona són que en ser d'ús diari, es poden utilitzar quan més es desitgi, fins i tot diverses vegades per gaudir de la seva fragància de batut de plàtan o pastís de vainilla al llarg del dia. Però a més, és molt hidratant, ja que conté vitamina E i karité.


Comentaris

envia el comentari