Mercadona explica per què ha apujat el preu d'aquest popular aliment

El famós supermercat ha contestat a una clienta a través de Twitter

Exterior d'un establiment Mercadona
Mercadona puja el preu del pernil ibèric | Cedida

Mercadona ja és un supermercat famós a Espanya, però en els darrers dies la seva popularitat no ha fet més que augmentar. Una de les causes ha estat la seva pujada de preus en el pernil ibèric.

En aquest sentit, una compradora s'ha atrevit a preguntar a la cadena a través de Twitter la raó d'aquesta pujada d'un producte molt consumit al país. Així doncs, la clienta va preguntar que: «Ha pujat el preu del pernil pel tema del coronavirus a la Xina?».

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La resposta de Mercadona

Per la seva banda, la resposta de Mercadona va ser clara i concisa: «La pujada de la matèria primera del porc es deu a que la demanda internacional ha augmentat en gran manera en els darrers mesos. Això està provocant que les exportacions des d'Espanya siguin cada vegada majors». Cal destacar que el passat trimestre les exportacions van augmentar en un 42% i els experts van advertir que aquest producte estava aconseguint pujades mai vistes a Espanya.

En el cas del pernil ibèric, les presentacions de major qualitat poden superar els 600 euros. D'aquesta forma, es resol el dubte dels clients de Mercadona que, després d'acudir a aquest supermercat, en gran part pels seus bons preus, es veuen sorpresos per un canvi que no s'esperaven.

Mercadona, obligat a prendre una mesura dràstica pel coronavirus

Com s'ha pogut veure en les últimes hores, cada cop són més les persones que van al supermercat a comprar per por que es prenguin mesures dràstiques com l'aïllament per evitar que es propagui el coronavirus. La gent ja ha esgotat productes de llarga duració com són les llaunes de conserva, la llet o llegums. 

La companyia ha assegurat que no hi ha perill de desproveïment però s'ha vist obligada a prendre una mesura a causa de la gran onada de compres que s'estan produint. Així doncs, Mercadona s'ha vist obligat a suspendre aquest dimecres el seu servei 'online' a causa de «l'alta demanda». El servei s'ha suspès només a algunes zones, concretament a Madrid, al País Basc, La Rioja o Navarra. 

 


Comentaris

envia el comentari