La gran notícia que acaba de llançar Mercadona abans de Nadal

Ambdues entitats han signat un conveni per a dur a terme millores en l'accessibilitat universal i l'ocupació de persones amb discapacitat

José Elías Portales, director de RRHH Mercadona, i Alberto Duran, vicepresident de la Fundació ONCE
José Elías Portales, director de RRHH Mercadona, i Alberto Duran, vicepresident de la Fundació ONCE | CatalunyaDiari.cat

 

Mercadona i Fundació ONCE s’uneixen per a la millora de la inclusió laboral de persones amb discapacitat, amb un conveni en què col·laboraran conjuntament, tal com han anunciat ambdues entitats en un comunicat. Aquesta unió està destinada a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, mitjançant unes mesures destinades a l’ocupació de persones amb discapacitat així com l’accessibilitat universal i el disseny.

 

Molt satisfets amb l'aliança

L’acord amb què plantegen dur a terme les seves accions, ha estat firmat entre el vicepresident de la Fundació ONCE, Alberto Durán, i el director de RRHH de Mercadona José Elías Portalés, mostrant-se ambdós molt satisfets amb aquesta nova aliança.

 

Interior dels supermercats Mercadona
Interior dels supermercats Mercadona | CatalunyaDiari.cat

«Des de Fundació ONCE entenem que solament des de les aliances podem avançar en la igualtat de drets, en la integració laboral i l'eliminació de barreres tal com ens va donar el mandat el nostre fundador fa més de trenta anys», ha expressat el vicepresident de la fundació ONCE, afegint: «Ens sentim orgullosos de poder col·laborar amb una organització tan innovadora com Mercadona, perquè estic segur que el nostre treball donarà importants fruits».

Per la seva banda, el director de RRHH de Mercadona ha assegurat que «a Mercadona tenim un model de gestió en el qual les persones ocupen un paper central en les nostres decisions. El nostre compromís amb la integració, la igualtat i l'accessibilitat de les persones amb discapacitat sortirà reforçat amb la signatura d'aquest conveni».

 

També et pot interessar...

 

Comentaris
SANSON
Son mes falsos que judes, no oblidem a qui finançen, VOX, CS, PP, no fa falta dir res mes.

envia el comentari